Salon Rakennusvuokraamon tarjonnasta löytyy lähes pari tuhatta vuokra-artikkelia aina piikkauskoneista maansiirtokoneisiin ja peräkärryistä henkilönostimiin.

Rakentajan aarreaitta

www.srkv.fi

 

Rakennusvuokraamo on erinomainen valinta silloin, kun et halua sijoittaa kalliiseen kalustoon, etsit harvinaisempaa työkalua tai haluat ulkoistaa välinehuollon ammattilaiselle.

Salon Rakennusvuokraamo on toimitusjohtaja Tuukka Virtasen mukaan todellinen yleiskonevuokraamo, sillä yrityksen tarjonnasta löytyy lähes pari tuhatta vuokra-artikkelia aina piikkauskoneista maansiirtokoneisiin ja peräkärryistä henkilönostimiin. Tämän lisäksi asiakkaille on tarjolla neuvonnan ohella koneisiin liittyvää rakennustarvikemyyntiä ja työmaakoppeja erilaisiin tilatarpeisiin ja tapahtumiin.

– Vahvuutenamme on ehdottomasti yrityksemme pitkä historia, joka mahdollistaa asiakkaille myös sellaisten tavaroiden vuokraamisen, joita harvoin enää tänä päivänä tarvitaan tai joita ei enää valmisteta. Olemme aina varastoineet myös niitä perinteisimpiä työkaluja, Virtanen kertoo. Rakennusalan tekijöille huomattavaa lisäarvoa tarjoaa myös yrityksen oma huoltamo, joka takaa sen, että tarjolla oleva koneisto on aina huippukunnossa. Tällöin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia siitä, milloin oma kalusto saattaa mennä epäkuntoon tai vanheta. Tuukka Virtasen ja hänen veljensä Tonin pyörittämä Salon Rakennusvuokraamo on palvellut rakennusalan yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita jo 40 vuoden ajan. Pitkän iän salaisuutena Virtanen pitää palvelun korkeaa laatua ja asiakkaiden tarpeiden huomioimista.

– Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaimman mahdollisen laitteen jokaiseen työhönsä. Joustavuus palvelussa on myös huomioitu: jos jotain ei löydy valikoimastamme, hoidamme sen asiakkaalle erikoisvuokraamon kautta. Oman kuljetuskalustomme avulla pystymme lisäksi toimittamaan työmaan kaipaamat laitteet mahdollisimman nopeasti saatuamme tilauksen.