E&J_mustajärvi_solid_house_300_CMYK

Rakentajan aarreaitta

E-J Mustajärvi Oy on nakkilalainen perheyritys, joka on tehnyt menestyksekästä vaneri-, rauta-, kone- ja romukauppaa jo lähes kuudenkymmenen vuoden ajan. Yritys on alueella tunnettu toimija, jonka pisimmät asiakassuhteet ovat kestäneet yhtäjaksoisesti jopa läpi vuosikymmenten. Kattavien varastojensa ansiosta pieni perheyritys on ollut aina myös varteenotettava kilpailija isommillekin firmoille: – Asiakkaat arvostavat sitä, että meiltä tavaraa saa suoraan varastosta, kilpailukykyiseen hintaan ja palvelukin kuulemma toimii, kertoo yrittäjä Janne Mustajärvi.

E-J Mustajärven laajaan valikoimaan kuuluu mm. kattava kokoelma erilaisia rakennustyömailla tarvittavia vanereita, rautoja, teräslevyjä -ja putkia, joita toimitetaan myös suoraan työmaille. Oman osansa muodostavat työkoneet, joiden joukossa on edustettuina useita merkkejä ja malleja. – Koneiden puolella henkilönostimet ovat jo jonkin aikaa olleet päätuotteemme, mutta niiden lisäksi varastoista löytyy myös mm. maantiivistäjiä, kompressorivaunuja ja generaattoreita, Mustajärvi luettelee. Yrityksen valikoimaan kuuluu myös erikoisempia tuotteita, kuten erilaisia metallintyöstövälineitä.
– Olipa meillä kerran jopa lentokonekin, yrittäjä naurahtaa.

Tärkeän osan E-J Mustajärven toimintaa muodostaa romukauppa. Sekä yksityiset ihmiset että yritykset voivat myydä tarpeetonta metalliromua yritykselle, joka sitten lajittelee ja myy ne eteenpäin. Esimerkiksi purkutyömaille E-J Mustajärveltä on mahdollista saada myös liikuteltava lava, johon purkumetalli voidaan kerätä ja joka tyhjennetään aina sen ollessa täynnä.