k-rauta_kuninkoja_solid_house_magazine_300_CMYK

Rakentajan paras kumppani

K-Rauta on Suomen suurin ja vanhin rautakauppatoimija, ja pitkän historian omaa myös Raisiossa sijaitseva K-Rauta Kuninkoja. – Isoisäni perusti rautakaupan Raisioon vuonna 1946, olen siis alan yrittäjä jo kolmannessa polvessa, kertoo kauppias Sami Aalto. Isoisän ajoista on kuljettu nykypäivään pitkä matka, jonka aikana niin asiakasmäärät, tuotevalikoimat kuin tilatkin ovat laajentuneet. Yksi asia on kuitenkin pysynyt samana, – kaiken toiminnan keskiössä on edelleen asiakas, olipa kyseessä sitten tavallinen kuluttaja tai rakentamisen ammattilainen.

Helpotusta rakennusliikkeiden arkeen

Tämän päivän asiakkaat arvostavat helppoutta ja monipuolista palvelua ja kyseiseen toiveeseen K-Rauta Kuninkojallakin on lähdetty vastaamaan: – Olemme rakentaneet aktiivisesti uutta palvelumallia, joka tiivistäisi rautakaupan ja rakennusliikkeiden kumppanuutta, ja jonka avulla voisimme helpottaa ammattilaisten päivittäistä työskentelyä.

Myymälästä löytyy ammattiasiakkaille oma Pro Center, jossa asiointi sujuu nopeammin rakennusalan ammattilaisia palvelemaan tottuneen henkilökunnan kanssa. Palveluun kuuluu myös lupaus varastotavaran toimituksesta jopa kolmen tunnin kuluessa. Työmailla rakennusliike pääsee keskittymään omaan ydinosaamiseensa eli itse rakentamiseen, kun K-rauta huolehtii yhdessä tilaajan kanssa materiaalivalintojen suunnittelusta ja tarvikkeiden toimituksesta oikeaan paikkaan sovitussa aikataulussa. Saman periaatteen mukaisesti rakennusliikkeelle avautuu myös mahdollisuus tarjota asiakkailleen lisäpalveluita mm. linjasaneerausten yhteydessä. – K- raudan valikoima on laaja kattaen lähes kaiken kaakeleista tapetteihin ja verhoihin, miksipä ei siis kannattaisi kunnostaa kotia kerralla enemmänkin, toteaa Aalto.

Kaikki kerralla K-raudasta

K-rauta todellakin on oikea rakentajan runsaudensarvi. Materiaalivalikoimaan kuuluu lähes 1000 erilaista kaakelimallia, 500 lattiapintaa, satoja tapettikuoseja ja paljon muuta. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotain mieleistä, ja jos valinnan vaikeus iskee, auttavat ammattitaitoiset myyjät oikean vaihtoehdon löytämisessä. Kuluttaja-asiakkaille on tarjolla myös asennuspalveluita, joissa K-Rauta Kuninkoja hyödyntää yritysasiakaskumppaneitaan.

– Viestimme onkin, ettei mitään rakentamista kannata aloittaa ennen käyntiä K-Raudassa, vinkkaa kauppias hymyssä suin. Liikkeen aukioloajat ovat pitkät ja tarvittaessa kuluttaja-asiakasta palvelee myös vuoden verran avoinna ollut verkkokauppa. Lähitulevaisuudessa nettikaupan valikoimaa on tarkoitus laajentaa vielä entisestään, jolloin myös ammattiasiakkaat hyötyvät siitä paremmin.