treeva_solid_house_300_CMYK

Rakentamisen konkari

Treeva rakennus Oy on monipuolinen rakennusalan yritys, joka on tunnettu laadukkaasta työnjäljestään ja luotettavuudestaan. Urakat tehdään kotimaisin voimin kerralla valmiiksi ja lopputulos on aina viimeistelty. Treeva rakennuksen perustivat vuonna 2011 Lasse ja Eetu Törnström sekä Mika Vesterinen. Yritys jatkaa kunniakkaasti kolmenkymmenen vuoden kokemuksen omaavan, Treeva Oy:n, toimintaa.

Treeva on rakentanut Naantaliin kymmeniä taloja, ja tälläkin hetkellä sillä on kaupungissa kaksi rakennusprojektia käynnissä; As Oy Naantalin Torikatu 21 sekä uudiskohde. Keskustaan on tulossa kolmen asunnon pienkerrostalo, ja keväällä 2016 Ukko-Pekan kauppaa vastapäätä on tarkoitus valmistua kahdentoista asunnon yhtiö. Kaikki 12 asuntoa ovat maalämmöllä lämmitettyjä ja energiatehokkailla ledeillä valaistut.

Vaikka Treeva Rakennus onkin pääasiassa keskittynyt asuntojen ja toimitilojen rakentamiseen, myös saneeraukset ja huoltotyöt työllistävät yritystä jatkuvasti. Yrityksen taidokasta kädenjälkeä voi ihailla esimerkiksi Aurinko Golfin Klubi-rakennuksessa, jonka (pois) laajennus- ja muutostyöt ovat yrityksen käsialaa. Laajennuksen ansiosta Aurinko Golfilla on heinäkuussa järjestettävässä Nordic liigan Master Promo Championship – turnauksessa hienot uudet tilat käytössä.

Yritys on satsannut kokonaisvaltaiseen palveluun. – Hoidamme suunnittelut, lupa-asiat ja rakentamisen. Mitä aikaisemmin meihin otetaan yhteyttä, sitä enemmän suunnitteluun pystyy vaikuttamaan, Eetu Törnström kertoo. Törnströmin mukaan nyt olisi hyvä aika käydä asuntokauppaa: – Korot ovat alhaalla ja rakentajat panostavat laatuun ja energiatehokkaisiin ratkaisuihin. Hintataso uudispuolellakin on kohtuullinen!