Porin-Yliopistokeskus-(1)_300_CMYK

Rakentamista kotimaisella osaamisella ja kestävää kehitystä

Tutustu yritykseen www.rmkrent.fi

Kahden perheen voimin perustettu RMK-Rent oli aikoinaan rakennuskonevuokraamo, joka tarjosi pienimuotoista urakointia kattavan kaluston lisäksi. Lähes kymmenen vuotta toiminut RMK-Rent on kuitenkin ollut suosittu kumppani uudisrakentamisessa, liikehuoneistojen korjaustöissä sekä linjasaneerauksissa, joten vuokrakonetoiminnasta on luovuttu ja sen sijaan rakentamiseen keskitytty täysin. Kyseessä on joustava, nopea ja toimiva, teollisuutta, kuntia ja taloyhtiöitä palveleva yritys, joka tuntee tilaajansa tarpeet.

Töitä on ollut monipuolisesti S-markettien rakentamisesta, kauppahallin saneeraukseen ja jätevesipuhdistamon luomiseen. Tällä hetkellä RMK-Rent on tekemässä 12 uutta asuntoa vanhan makasiinin sisäpihalla. Ari Erkkilä kehottaa kiinnostuneita tutustumaan monipuolisiin referensseihin yrityksen verkkosivuilla.

Yritys kantaa yhteiskunnallisen vastuunsa työllistämällä suomalaisia rakentajia ja jakamalla osaamistaan nuorille tulokkaille, jotka tulevaisuudessa jakavat kokemustaan taas seuraavalle sukupolvelle. RMK-Rent tekee myös yhteistyötä oppilaitoksien kanssa, ja on tarjonnut niin insinööri- kuin rakennusalan opiskelijoille harjoittelupaikkoja. Henkilökunnan joukosta löytyykin vahvaa suomalaista osaamista muun muassa timpureiden, muurareiden ja maalareiden muodossa.