jyylityo

Rakentamista montusta parkettiin

Juha Yliniemellä on pitkä kokemus ja monipuolinen tausta rakennusalalta. Hän on toiminut mm. betonielementtitehtaalla, muurarina ja omakotitalorakentajana. Kokemuksista rikkaana hän koki ajan kypsäksi siirtyä yrittäjäksi, eikä ole katunut päätöstään päivääkään. Yliniemi pitää rakentamisessa erityisesti puumateriaaleista. Hän on Sorolaisenmäessa sijaitsevien kolmen saunaosaston ylpeä rakentaja ja tekee muutenkin mielellään töitä saunaremonttien parissa.

jyylityo2Yliniemi tekee pääasiassa kylpyhuone- ja saunaremontteja sekä laatoitustöitä, mutta osaamista löytyy myös muihin rakennus- ja saneeraustöihin. Toimintaa tukee hyvä yhteistyöverkosto, joka Yliniemen mielestä on korvaamaton.

– Itse olen riippuvainen sähkö- ja putkimiesten palveluista, onnekseni olen tutustunut luotettaviin tekijöihin. Toteutan kaikki työt samalla porukalla, näin tiedän että lopputulos on mitä parhain. Yhteistyö toimii puolin ja toisin.
Kokeneena saneeraajana ja vedeneristyssertifikaatin omaavana Yliniemi painottaa tarkkuutta kosteusvaurioiden kanssa. Saneerauksen yhteydessä tulisi tutkia perusteellisesti pintaa syvemmälle. Kosteustilanteesta tulisi aina varmistua ennen märkätilojen pintatöiden aloittamista.

JY Ylityö Oy:n erikoisuus näkyy valmiudessa toteuttaa rakentamista montusta parkettiin, niin kuin yrityksen motto kuuluu. Yliniemi pystyy vastaamaan rakennustarpeisiin nopeasti ja palvelee joustavasti alusta loppuun. Työssään hän huomioi asiakasta ja panostaa käyttömukavuuteen. Luotettavasta palvelusta nauttiminen on jokaisen oikeus ja juuri sitä Yliniemi tarjoaa.