sisustus_anne_solidhouse_2_300_CMYK

Rakkaudesta sisustukseen

Kun yrittäjä Anne Örling seitsemän vuotta sitten päätti perustaa oman huonekalu- ja sisustusliikkeen Turun keskustaan, moni varoitteli tulevasta taantumasta. Vaikka vuosien aikana välillä on ollut hiljaisempaa, Sisustus Anne on ollut koko ajan noususuhdanteessa. Onnistumisen avaimet löytyvät Örlingin omasta intohimosta sisustamiseen ja sitä kautta hankitusta monipuolisesta somistus- ja sisustusalan koulutuksesta. Lähes 15 vuotta yrittäjänä toiminut Örling oli ensimmäisiä stailaus-palveluja tarjonnut toimija Suomessa.

Sisustus Anne on täyden palvelun liike, joka tarjoaa kaikkia sisustukseen liittyviä palveluita aina sisustussuunnittelusta ja stailauksesta verhoilu-, ompelu- ja remonttipalveluihin. Pienrakennuttajien lisäksi asiakaskuntaan lukeutuu liuta suuria rakennusalan yrityksiä, kuten Sato, YIT, Lemminkäinen ja monia muitakin rakennusalan yrityksiä. Sisustussuunnittelupalveluita Örling tarjoaa mielellään myös avaimet käteen -periaatteella. Halutessaan asiakas pääsee siis suoraan valmiiksi sisustettuun ja laitettuun uuteen kotiinsa. Avaimet käteen periaatteella Örling suunnitteli ja toteutti viime kesänä laivan kaksitoista sviittiä jotka oli kooltaan 38 m2.

Sisustussuunnitteluprojektit ovat mielenkiintoisia ja haastavia, yksityiskodeista eri alan yrityksiin, hotelleista laivaprojekteihin. – Hääsuunnitteluun ja toteutukseen haluan panostaa tulevana keväänä ja kesänä ja niihin on nyt tilauksiakin tullut Örling toteaa.

Sisustus Annen huonekalu- ja pientavaravalikoima poikkeaa valtavirran valikoimasta erikoisuudellaan. Vastikään avattu verkkokauppa tukee kivijalkamyymälän toimintaa, ja asiakkaatkin hyötyvät Sisustus Annen monipuolisuudesta: – Myymälään voi tulla aina tutustumaan ja kysymään sisustukseen liittyvissä asioissa Örling sanoo.