kiinteistomaalauspjarvinen

Rappaus antaa kiinteistölle arvokkaan ilmeen

Rappaus on satoja vuosia vanha tapa käsitellä julkisivujen pintaa. Rappaus tekee julkisivusta hyvän ja arvokkaan näköisen, ja suojaa pintaa rankoilta sääolosuhteilta. Hyvin suunniteltu ja tehty rappaus kestää vuosikymmeniä ilman merkittäviä korjauksia.

kiinteistomaalauspjarvinen2Petri Järvinen siirtyi isänsä vuonna 1977 perustaman perheyrityksen vetovastuuseen yli 15 vuotta sitten. Kiinteistömaalaus P. Järvinen Oy tarjoaa julkisivusaneerauksia asunto-osakeyhtiöille, rakennusliikkeille, kunnille ja kaupungeille. Suurimman osan töistä muodostavat julkisivurappaukset, mutta myös parvekekorjaukset, pellitykset ja erinäiset levyrakenteiden korjaukset kuuluvat yhtälailla repertuaariin. – Meillä on pitkä perinne ja ammattitaitoinen työvoima, joten voimme toteuttaa kaikki julkisivuihin liittyvät työt.

Eri rappausmenetelmät sopivat eri tarkoituksiin ja pinnoille. Kolmikerrosrappaus on perinteinen rappausmenetelmä tiilijulkisivuille. Kolmikerrosrappaus toteutetaan kolmella eri kalkkisementtilaastilla.
Eristysrappaukset puolestaan tehdään erillisen eristyslevyn päälle. Työ hoituu nopeasti ja lopputulos on pitkäikäinen ja toimiva.
Tuulettuva rappaus on suhteellisen uusi menetelmä, jossa rappauslevyt asennetaan rakenteeseen siten, että väliin jää tuuletusrako. Tämä mahdollistaa rappauksen käytön kevyissä rakenteissa. Tuulettuvaa rappausta käytetään myös puurakenteisiin julkisivuihin.