Rehellistä ja huolellista rakentamista

steniuspalvelutMika Stenius omaa erittäin laajaa osaamista maanrakennus- ja kiinteistöhuoltotöistä tarjoten hyvin monipuolista palvelua. Lisäksi hänellä on todella hyvä alihankkijaverkosto ja mahdollisuus ostaa palveluita erikoisosaajilta, kun se kohteen toteuttamisen kannalta on tarpeellista. Näin toimeksiannoista ei tarvitse kieltäytyä ja tarpeisiin voidaan vastata 24/7.

Miten olet luonut verkostosi?

– Puskaradion kautta olen kuullut erinäisistä urakoitsijoista, mutta osa on myös löytynyt alan lehdistä. Jotkut ovat oma-aloitteisia ja ovat suoraan yhteydessä minuun tarjoten palveluitaan. Olen valinnut kanssani saman työmoraalin jakavat alihankkijat, jotka tekevät työt rehellisesti ja ovat palvelualttiita. Asenteen on oltava kohdallaan, tilaajaa on kuunneltava ja tilaus on pyrittävä toteuttamaan mahdollisimman hyvin. Mottomme on, että kaiken työn on kestettävä päivänvalo.

Mitä luulet alan tulevaisuudesta?

– Uskon, että pk-yritysten määrä tulee lisääntymään. Ne tarjoavat luotettavaa ja hyvää palvelua, juuri sitä Suomi tarvitsee. Koen, että kilpailu on tervettä mutta muita tekijöitä ei kannata pitää kilpailijoina negatiivisessa mielessä. Uskon vahvasti verkostoitumiseen, jolloin työt voidaan jakaa yhteistyökumppaneiden kesken, jolloin kaikille jää jotain.
Stenius Palvelut Oy:n työtä leimaa huolellinen jälki ja kustannustehokkuus. Maanrakennustyöt dokumentoidaan kuvina, jotta tulevaisuudessa tiedetään, missä vesijohdot ja viemärit kulkevat sekä miten ne on tehty. Kuva kertoo loppujen lopuksi enemmän kuin tuhat sanaa.
– Pidän ihmisten palvelemisesta ja teen sitä niin hyvin kuin osaan. Haluan myös osoittaa kiitokseni loistaville yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistavat tämän kaiken.