Rakennuslakka_300_2_CMYK

Reilun pelin rakentajat

Rakennus Lakka Oy:tä 30 vuotta pyörittäneellä Veli-Matti Lehtisellä on taustallaan pitkä kokemus rakennusalalta myös ennen oman yrityksen perustamista. Rakennus Lakan toiminta alkoi pienistä vesikattoremonteista, mutta varsin nopeasti kuvaan tulivat mukaan omat pari- ja rivitalokohteet, teollisuushallit ja nykyään myös pienkerrostalot. Tähän päivään mennessä Porissa ja Ulvilassa on rakennettu noin 300 uutta asuntoa yrityksen toimesta ja seuraava kerrostalokohdekin on jo alkamaisillaan.

Lehtinen uskoo, että menestyksen salaisuus on ollut yksinkertaisesti laatu ja hyvä henkilökunta. – Laatuvaatimukset ovat kasvaneet sekä asukkaiden että viranomaisten taholta ja niihin täytyy vastata. Varaamme urakoillemme aina riittävän pitkät aikataulut, jotta työ tulee tehtyä kunnolla, hän kertoo. Henkilökunta on pysynyt lähestulkoon samana jo 15–20 vuoden ajan, samoin apuna käytettävät yhteistyökumppanit. – Työ sujuu tuttujen kumppaneiden kanssa, sillä he tulevat töihin silloin kun tarvitsemme. Vastaavasti me maksamme heille aina tinkimättä sen urakkahinnan, mitä he työltään vaativat, pohdiskelee Lehtinen molemminpuolista luottamusta.

Reilu peli koskee myös asiakkaita, sillä he saavat valita itse lähestulkoon kaikki tulevan kotinsa sisustusmateriaalit. Rakennus Lakka pyrkii rakentamaan kilpailukykyiseen hintaan myös neliömäärältään tavallista suurempia ja muutoinkin tasokkaampia asuntoja, joista löytyvät kaikki nykyajan mukavuudet, kuten laajat lasitetut parvekkeet.