STR-asennus_2_solid_house_300_CMYK

Remontit hoitaa ammattilainen

Taantuma ei ole vaikuttanut korjausrakentamiseen keskittyneen Turun STR-Asennuspalvelut Oy:n toimintaan: keittiöiden, saunojen ja kylpyhuoneiden pintaremontit pitävät yrityksen viisi työntekijää jatkuvasti kiireisinä. Kun hommat tehdään laadukkaasti ja kohtuuhintaan, sana leviää ja maine kasvaa ansaitusti. – Luottamus on tärkeää. Hommat tehdään silloin kun on sovittu ja siten kun on sovittu. Yllätyksistä sovitaan erikseen, kertoo yrityksen toinen omistaja Ari Moisio.

Keittiöremontit sujuvat yleensä parissa viikossa, keittiön koosta riippuen. Kylpyhuoneremontteihin aikaa menee lähes kuukausi. Jo remonttiajan minimoimiseksi kannattaisikin kääntyä aina ammattilaisen puoleen. Myös takuut ja kotitalousvähennys ovat taattuja ainoastaan ammattilaista käyttämällä. Hyvä tapa varmistaa urakoitsijan luotettavuus on vierailla tilaajavastuu.fi -sivustolla, josta löytyy myös Turun STR-Asennuspalveluiden tiedot. Yrityksessä tehdäänkin kaikki alusta loppuun saakka huolella, paperitöitä myöten. – Teemme sopimukset aina paperille, se on puolin ja toisin hyvä juttu. Meiltä saa laskun myös aina eriteltynä, Moisio kertoo.

Täyden palvelun remontteihin pyrkivä Turun STR-Asennuspalvelut käyttää tarvittaessa alihankkijoita, ja yhteistyökumppaneiden ansiosta sähkö- ja LVI-puolikin hoituvat samalla. Vaikka töitä riittää, Moisio toivoo lisää haasteellisia urakoita. – Pidämme remonttikohteista, koska ne harvoin etenevät suunnitelmien mukaan. Asiakas saattaa haluta muuttaa tai lisätä jotakin ja joskus alkuperäiseen suunnitelmaan on tarve tehdä muutoksia remontin edetessä. Meitä kiinnostavat haasteet! Esimerkiksi entisöintikohteet voisivat olla mukavia, erikoisia juttuja.