Remontoi kerralla kuntoon

www.fixteamfinland.fi

 

Ammattitaitoiseen henkilöstöön panostanut Fixteam Finland Oy tarjoaa asiakkailleen kaiken mitä taloon tarvitaan. Yrityksen toiminta koostuu monipuolisista rakentamispalveluista ja viemäriurakoinnista, joita molempia tukee oma sähköpuolen osaaminen. – Rakentamisen saralla palvelutarjontaamme kuuluu käytännössä kaikki asbestipurkua lukuun ottamatta. Kun me hoidamme kokonaisuuden, ei asiakkaan tarvitse tilata paikalle monta eri urakoitsijaa ja sovitella yhteen heidän aikataulujaan. Hän voi vain katsoa, kun talo tai remontti valmistuu, toteaa rakennuspuolen vastaava Tomi Autio.

Avaimetkäteen- palvelu tulee useimmiten myös kokonaiskustannukseltaan edullisemmaksi kuin se, että eri urakoitsijat laskuttaisivat kukin omista työosuuksistaan. – Ammattitaitoinen henkilökunta ei tarkoita kalleinta hintaa, sillä heiltä työ myös hoituu nopeammin, Autio sanoo.

Fixteam Finlandin palkkalistoilla on tällä hetkellä yhteensä 15 rakennusalan eri osaajaa. – Meillä on töissä aika paljon pohjoisesta tulleita, pitkän taustan omaavia ammattimiehiä. Pohjoisen pojilla on hyvä maine työntekijöinä ja käytännössä kaikki heistä ovat tulleet meille suositusten kautta. Kun tarvitsemme uutta työntekijää, kartoitamme ensin, josko jollain olisi tiedossa ammattitaitoinen mies – esimerkiksi entiset työparit ovat jo kuin puoliksi tuttuja, toimitusjohtaja Ritva Laakso toteaa.

Koska menestyminen alalla on pitkälti työntekijöistä kiinni, haluaa Fixteam Finland pitää heistä myös hyvää huolta. – Meillä on käytössä joustotunnit ja vähintään kaksi kertaa vuodessa järjestämme yhteisen virkistysillan. Nyt elokuussa viemme työntekijämme kaupunkilomalle Berliiniin, sillä haluamme palkita heidät vuoden vaihteessa valmistuneista kolmesta kivitalosta, Laakso kertoo.