Vesinummela Oy hoitaa putkiremontit perinteisin menetelmin, mutta perinteisiä toimintatapoja haastamalla.

Remontti kerralla putkeen

Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella toimiva LVI-alan erikoisliike Vesinummela Oy hoitaa putkiremontit perinteisin menetelmin, mutta perinteisiä toimintatapoja haastamalla. Toimitusjohtaja Timo Nummela kertoo yrityksen huolehtivan mielellään taloyhtiöiden linjasaneerauksista kokonaisurakkana. Nummela tietää yli 35 vuoden kokemuksella putkiremonttien etenevän putkimiesten ehdoilla.

– Samalla muut työt seisovat pitkittäen koko vesijohtoremontin kestoa aivan turhaan. Ilman urakkarajoja voimme parhaiten tehostaa työn etenemistä. Näin olemme toimineet jo 10 vuoden ajan, Nummela toteaa.

Luotettavien yhteistyökumppanien ansiosta asiakkaat voivat luottaa laadukkaaseen lopputulokseen, ja vakiintuneet alihankkijat tuntuvatkin Nummelan mukaan oman talon väeltä. Myös Vesinummelan asiakkaat kiittelevät.

– Toimintatapamme helpottaa ja nopeuttaa järjestelyjä heti päätöksenteosta ja suunnittelusta alkaen läpi koko projektin, Nummela lupaa.

Tammelassa sijaitsevien toimitilojen yhteyteen nousseiden verstastilojen ansiosta Vesinummela työskentelee nyt entistä tehokkaammin.

– Pyrimme esivalmistelemaan verstastiloissa kaiken, mitä voimme. Hyvin suunniteltuna ja valmisteltuna urakka sujuu nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Nummelan visio on tehdä vaivalloisena pidetystä putkiremontista helppo ja miellyttävä kokemus. Hän muistuttaa ajoissa tehdyn linjasaneerauksen olevan ennen kaikkea sijoitus omaan tulevaisuuteen.

– Asunto on monelle tärkein ja arvokkain omaisuus. Kun asunnosta pitää hyvää huolta, se pitää arvonsa, mutta laadukkaasti toteutetulla putkiremontilla on arvoa kohottava vaikutus.