JMK_saneeraus-solid_house_300_CMYK

Remonttipalveluita & kattotöitä

Satakunnan alueella toimiva JMK-Saneeraus on varteenotettava kumppani kaikille saneerausta suunnitteleville, sillä Juha Kähkönen yrityksineen hoitaa laadulla ja ammattitaidolla lähestulkoon kaiken kylpyhuoneremonteista katon kunnossapitoon. Projekti käynnistyy aina ilmaisella arviointikäynnillä, jonka jälkeen tarjouspyyntö voidaan laskea hyvinkin tarkasti. – Asiakkaan on silti hyvä miettiä jo etukäteen, mitä hän remontiltaan haluaa ja millaisia pintamateriaaleja kohteessa esimerkiksi tullaan käyttämään, Kähkönen sanoo.

Remontin aloittamista viivytellään usein turhan pitkään, vaikka todellisuudessa urakka voisi hoitua kohtuullisen pienelläkin vaivalla. – Esimerkiksi kylpyhuoneremontti vie keskimäärin 3-4 viikkoa, katon pesu ja pinnoitus puolestaan hoituu alle viikossa, Kähkönen kertoo. – Annamme mielellämme myös vinkkejä niitä kaipaavalle. Lisäksi ihmisten olisi hyvä muistaa, että yksityisasiakkaat saavat kaikista tekemistämme töistä kotitalousvähennyksen, yrittäjä jatkaa.

Remontointi kannattaa usein jo pelkästään asumismukavuudenkin vuoksi, vaikka toki se nostaa myös asunnon arvoa. Katon kunnossapito puolestaan pidentää sen käyttöikää. – Katto on yksi talon tärkeimmistä osista, joten siitä kannattaa pitää erityistä huolta. Pellille riittää jo pelkkä pesukin, tiili- ja mineriittikatot puolestaan kaipaavat myös pinnoitusta, Kähkönen kertoo. Jos kattoaan ei huolla, voivat seuraukset olla hyvinkin ikävät. – Esimerkiksi sammal saattaa syödä katon pintaan jopa reikiä, siksi säännöllinen pesu ja pinnoitus ovat paikallaan, Kähkönen vakuuttaa.