turunmaalitukku2

Remonttiparatiisista löydät kaiken tarvitsemasi

Maalaus- ja saneerausliikkeiden luotettava toimija Turun Maalitukku Oy oli pitkään nimenomaan yrityksille suunnattu liike, mutta viime vuosina tuoterepertuaaria on laajennettu ja kuluttajien tarpeet nostettu muiden rinnalle. Vuonna 1988 perustettu yritys palvelee kaikissa remonttiin liittyvissä tarpeissa. Hurmaavien tapettien ja rajattoman maalivalikoiman lisäksi yritykseltä saa työvaatteita ja -välineitä, julkisivuneuvontaa, värisuunnittelua ja sisustusapua.

– Nimi antaa helposti ymmärtää, että kyseessä on yrityksiä palveleva tukku. Meille kannattaa rohkeasti vain tulla, sillä laajasta valikoimastamme löytyy varmasti jotakin jokaiselle, myymäläpäällikkö Michela Fingerroos kertoo.turunmaalitukku3Perheyrityksessä pelataan erinomaisella palvelulla ja se on Fingerroosin mukaan yrityksen merkittävä vahvuus.

– Palvelemme kaikkia hyvin alusta loppuun ja osaamme neuvoa asiakkaitamme kaikissa tilanteissa. Palvelumme on yksilöllistä ja pyrimme aina tyydyttävään lopputulokseen. Juuri henkilökohtainen palvelu erottaa pienemmät toimijat isoista rautakaupoista ja toivoisin, että ihmiset arvostaisivat sitä hyvää palvelua tarpeeksi valitakseen meidät.

Ammattitaitoisen henkilökunnan asiantuntemusta koetellaan joka päivä, kun asiakkaat hakevat ratkaisuja projekteihinsa. Asiakkaan tarpeet kartoitetaan perusteellisesti, jonka jälkeen niihin pyritään vastata mahdollisimman hyvin.

– Autamme asiakasta hänen omassa ajatustyössään ja siinä olen erittäin ylpeä työntekijöistämme, jotka pystyvät neuvomaan tilanteessa kuin tilanteessa. Se vaatii todellista osaamista.

Turun Maalitukusta saa toisin sanoen vastauksen jokaiseen kysymykseen.
– Meihin voi aina ottaa yhteyttä. Palvelemme henkilökohtaisesti ja autamme asiakasta eteenpäin hänen tarpeissaan. Vaihtoehtoja löytyy loputtomiin.