sisustus colori

Ripaus Eurooppaa Skandinaviaan

Upeat tekstiilit, kauniit tulisijat ja trendikkäät keittiöt löytyvät kaikki yhdestä osoitteesta. Takkamestari Kaj Toivola ja sisustussuunnittelija Tarja Nurmela ovat yhdistäneet voimansa tarjoamalla kiinteitä keittiö-, kodinhoitohuone- sekä kylpyhuonekalusteita, takkoja, tekstiilejä ja säilytysjärjestelmiä. Tuotevalikoimaa täydentää sisustussuunnittelupalvelu, remontointi- ja asennuspalvelu. Sisustus Colorissa tavoitteena on tehdä asiat mahdollisimman helposti ja joustavasti asiakkaan kannalta.

Laadukkaat Colori-keittiöt tulevat Euroopasta. Laatikostoina ja mekanismeina käytetään ainoastaan itävaltalaista Blumia, joka on erittäin kestävä. Myymälässä voi tutustua Colori-keittiöiden valikoimiin, joiden joukosta löytyy myös vahvempia eurooppalaisia tuulahduksia.
Kalustevärinä harmaa nostaa jo Nurmelan mielestä päätään korkeakiiltoisen valkoisen rinnalle, mutta täysin eurooppalaisen trendin makuun Suomessa ei välttämättä päästä. – Keittiö on meille kaikille kodin sydän. Valkoinen väri on ajaton ja turvallinen valinta. Keittiön ollessa neutraali, on sen ympärillä helppo muuttaa sisustusta. Pelkistettyä tyyliä voi kuitenkin romantisoida esimerkiksi rustiikkisilla ratkaisuilla.

Keittiösuunnitteluun paneudutaan aina huolellisesti asiakkaan toiveita kuunnellen. Colorilaisille on tärkeää, että asiakas saa toimivan, laadukkaan ja arjen kolhuja kestävän keittiön, joka kestää pitkälle tulevaisuuteen. Colori-keittiöiden kalusteet kootaan tehtaalla valmiiksi, jolloin keittiön asennus sujuu helposti ja nopeasti.