Rohkeammat remonttiratkaisut kiehtovat

sauna_shSauna on täydellinen rentoutumisen paikka ja kauniisti toteutettu tila tekee siitä entistä nautittavamman. Rohkeat värit ja ylellinen tunnelma koristavat nykyremontoijan kylpyhuone- ja saunatiloja yhä enemmän, mikä on tuonut kaivat­tua piristystä suo­malaisten suosimaan klassiseen tyyliin.

Kylpyhuone- ja saunatilat ovat tällä hetkellä remonttitilaajien suosiossa ja vuosien aikana on menty enemmän ja enemmän hienostuneeseen spa-henkiseen suuntaan. Sisustusohjelmat ja -lehdet inspiroivat upeiden tilojen luomiseen ja trendit näkyvät vahvasti yhä useammalla asukkaalla. Rakennusalan ammattilainen Teemu Määttänen on kokenut kylpyhuoneremontoija ja on toiminnassaan huomannut kasvavan trendin. Ihmiset panostavat todella paljon kylpyhuoneeseen ja kulutasolla se voi edustaa montaa kymmentä prosenttia koko huoneistoremontin hinnasta.

Musta sauna

Määttänen kertoo heränneensä ”muotisaunoihin” kun eräs pariskunta toivoi pikimustaa saunaa. Inspiraatiota he olivat hakeneet japanista ja vastaava ilmiö on pari vuotta sitten saavuttanut Suomen sisustusmarkkinat. Vastaavat tilaukset ovat Määttäsen mukaan kasvaneet räjähdysmäisesti ja nykyään saunan suunnittelussa on menty niin kirjavaan kuin vitivalkoiseen suuntaan.
– Olen itse saanut olla toteuttamassa näitä upeita saunaosastoja ja kylpyhuoneita. Materiaalit ja värivalinnat ovat uskomattomia ja varsinkin isot laatat ovat tällä hetkellä muotia.

Ei hintakilpailulle

Rakennus-Määttänen Oy tekee rakentamiseen liittyviä osa-urakoita ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja alusta loppuun. Kovasta kilpailusta huolimatta yrityksen omistaja Määttänen ei koe hintakilpailua oikeaksi tavaksi voittaa urakkaa.
– Olemme toimineet alalla kauan ja onnistuneet luomaan laajan yhteistyöverkoston, joka työllistää meitä jatkuvasti. Vahvuutemme on kykymme huolehtia asiakkaistamme ja ajatella asioita heidän näkökulmasta. Asiakaslähtöinen palvelu ja hyvä ammattitaito meidän puolelta johtavat parhaaseen lopputulokseen.

rakennusmaattanenladonta