Sähkö-Kamut Oy on täyden sähköpalvelun yritys.

Sähkö-Kamut – täyden sähköpalvelun talo

www.sahko-kamut.fi

 

 

 

 

Sähkö-Kamut Oy perustettiin vuonna 2013 intohimosta omaa ammattitaitoa ja alaa kohtaan. Lyhyestä historiastaan huolimatta yritys on jo varsin tunnettu tekijä alallaan.  

Sähkö-Kamut Oy on täyden sähköpalvelun yritys, joka toteuttaa asennuksia yksittäisistä pistorasioista kiinteistöjen talotekniikkakokonaisuuksiin. Yritys tarjoaa monipuolisesti sähköurakointia, asennusta ja huoltoa, kiinteistöjen antenni- ja tietoliikenneasennuksia sekä KNS-järjestelmien toteutuksia. Toimitus- ja sähkötyönjohtaja Tony Raunon luotsaama yritys on saanut hoidettavakseen varsin suuria projekteja jo lyhyehkön historiansa aikana.

-Keskisuurissa sähköalan yrityksissä toimiessani näin käytännössä, miten isot työmaat toimivat ja koin, että tietyt asiat voitaisiin hoitaa paremmin. Suuret työmaat tehdään meillä kokemuksella, ja tiedämme jo projektia tarjotessamme, mihin olemme ryhtymässä. Myös työn tarkkuus ja intohimo sähköalaa kohtaan ovat tärkeitä työssä onnistumiselle, Rauno kertoo.

Kaikki lähtee asiakaspalvelusta

Sähkö-Kamut on tunnettu erityisesti erikoisosaamisalueistaan, kuten talotekniikassa käytettävästä KNX-väylätekniikasta, tarkasta dokumentoinnista, kotimaisista tuotteista ja yksilöllisestä asiakaspalvelusta.

-Sähköpalvelun alle kuuluu monta asiaa. Ihmisten palveleminen on yksi osa, ja me osaamme kartoittaa ja kuunnella, mitä asiakas tarvitsee. Tämä on tärkeää, koska kaikki työt ovat yksilöllisiä. Meitä kiinnostaa aidosti tilaajan näkökulma, Rauno selventää.

Sähköalan teknologia kehittyy jatkuvasti, ja energiaa säästävät ratkaisut yleistyvät. Rauno painottaa, että asiakkaat ovat energiatehokkuudesta kiinnostuneita, mutta harva ymmärtää, minkälaisia vaihtoehtoja on tarjolla.

-Me pyrimme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, ja pystymme vaikuttamaan siihen, miten ja missä ihmiset käyttävät sähköä. Käytämme koko ajan uusinta teknologiaa ja neuvomme myös energiansäästämiseen liittyvissä asioissa, Rauno kiteyttää.