deritase

Sähköisten ohjelmistojen kautta mahdollisuus reaaliaikaiseen seurantaan

Isännöitsijä toimii asiantuntijana talouteen ja rakentamiseen liittyvissä asioissa. Taloushallinnon yhdistäminen näihin palveluihin antaa erityisen vahvan aseman markkinoilla, ja juuri siihen Deritase Oy:ssä on tähdätty.

Heidi Suominen on 20 vuoden ajan tarjonnut taloushallintopalveluitaan, ja oli perustamassa vuoden vaihteessa Deritase Oy:tä Juha Vuorijärven ja Riku Jylännön kanssa. Kyseessä ei kuitenkaan ole aivan perinteinen tilitoimisto; toiminta on hyvin vahvasti suunnattu taloyhtiöille valtakunnallisella tasolla, ja pyrkimyksenä on ollut saada jalansijaa isännöintialalla.
Yrityksen tavoitteena on tarjota täysivaltaista isännöintipalvelua saman katon alta. – Meidän tapauksessa talous ja tekninen toiminta ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa, mikä vaikuttaa suuresti asiakaspalvelukykyymme. Koska käytössämme on sähköinen taloushallinto- ja kiinteistöhallintaohjelmisto, kykenemme seuraamaan taloyhtiön asioita reaaliaikaisesti ja vastaamaan sen tarpeisiin nopeallakin aikataululla, Suominen kertoo.
Kokemusta kaksikolta löytyy, mutta tulevaisuudessa olisi tarkoitus kasvattaa toimintaa ja laajentaa asiakasverkostoa entisestään. – Meillä on hyvät valmiudet toimia ripeästi asiakkaamme puolesta. Pienen talon etu on juuri se, että olemme jatkuvasti läsnä toiminnassa ja vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti, toteaa hallituksen puheenjohtaja Vuorijärvi. – Harjoitamme laadukasta toimintaa tarjoten yksityiskohtaista ja asiakaslähtöistä palvelua. Joustavana ja tilanteisiin mukautuvana yhtiönä erotumme eduksemme, Vuorijärvi jatkaa.

Miten isännöintipalvelut vaikuttavat talon asukkaisiin?

– Palvelemme asukkaita henkilökohtaisesti ja haluamme olla lähellä heitä. Toivomme heidän olevan meihin yhteydessä, oli kyse vuotavasta hanasta tai mistä tahansa, Suominen kertoo. Asunnonomistajalla on oikeus tietää asunto-osakeyhtiön asioista, jolloin Deritase Oy voi olla avuksi. Tämän mahdollistaa tietojärjestelmämme, jota asukkaat voivat käyttää yhdessä isännöitsijän kanssa. – Meiltä saa tarvittaessa asiantuntijan apua nopeasti. Olemme helposti lähestyttävä ja nuorekas toimija, kiteyttää Vuorijärvi.
Katso lisätiedot s. 113