eiskonsahko

Sähköjärjestelmän sydän

Sähkökeskus on sähköjärjestelmän sydän ja se tulisi tilata kokeneelta ammattilaiselta. Eiskon Sähkö Oy:ssä sähkökeskukset räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaan teollisuudelle ja rakentajille. Sähkökeskuksia tilataan usein uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin, mutta yritys toteuttaa myös isoja projekteja julkissektorille, kuten tievalokeskuksia. Keskukset toteutetaan aina mittatilaustyönä yrityksen omana tuotantona suunnittelusta valmiiseen keskukseen. Äärimmäisen tarkka laadunvalvonta varmistaa erinomaisen ulosannin.
– Valmistamme tuotteita laidasta laitaan isoista kennokeskuksista pieniin asuntokeskuksiin. Olemme onnistuneet räätälöimään asiakkaan tarpeita vastaavia tuotteita, vaikka se välillä tilan puutteesta on ollut haasteellista, esimerkiksi meriteollisuudessa. Olemme kuitenkin aina löytäneet ratkaisun, jotta asiakas saisi toimivan sähkökeskuksen, liiketoimintajohtaja Jake Oksanen kertoo.
Yritys on toiminut vuodesta 1981 asti ja on kehittänyt liiketoimintaansa vastaamaan slogania ”kaikki sähköstä”. Keskuksien valmistuksen lisäksi yritys tarjoaa myös huoltopalvelua sekä tarvikemyyntiä. Tuotannossa käytetään vain ensiluokkaisia materiaaleja ja henkilökunta koostuu rautaisista ammattilaisista. Joustava tuotanto ja nopeat toimitusajat tekevät Eiskon Sähköstä kilpailukykyisen toimijan alalla. Yrityksen toimialue ulottuu päätoimipaikan eli Varsinais-Suomen lisäksi laajalle koko Suomeen, sekä välillisen viennin kautta koko maailmalle. Korkeatasoista työtä täydentää edelleen erittäin hyvä asiakaspalvelu.
– Pyrimme löytämään yksilöllisen ratkaisun jokaiselle asiakkaalle ja tuottamaan hänelle arvokasta palvelua. Asiakastyytyväisyys on äärimmäisen tärkeää ja koen, että olemme onnistuneet pyrkimyksissämme.