Sähköliike E. J. Lehdon palvelutarjontaan kuuluu sähköasennus kotitalouksien, teollisuuden sekä maatalouden tarpeisiin niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissakin.

Sähköliike asiakkaan asialla

www.ejlehto.fi

 

Sähköasennus ja sähkösuunnittelu kuuluvat tämän päivän asiantuntevan sähköasentajan perustyöhön. Ammattilainen osaa antaa oikeat vastaukset myös turvallisuuteen ja energiansäästöön liittyvissä kysymyksissä.

Sähköliike E. J. Lehdon palvelutarjontaan kuuluu sähköasennus kotitalouksien, teollisuuden sekä maatalouden tarpeisiin niin uudisrakennuksissa kuin saneerauskohteissakin. Perinteisten sähkötöiden lisäksi yritys huolehtii myös hälytys- ja valvontajärjestelmien sekä antennien ja kaapeliverkkojen asennuksista ja saneeraustöistä. Vanhassa, tunnelmallisessa kivinavetassa Huittisten keskustassa sijaitsevista toimitiloista löytyy monipuolinen valikoima sähköalan tarvikkeita, valaisimia ja järjestelmiä kunkin asiakasryhmän tarpeisiin.

Asiakaspalvelua alusta loppuun

Pistorasioiden asennuksesta on pitkä matka siihen, mitä kaikkea sähköalan työt pitävät tänä päivänä sisällään. Esa Lehdon mukaan ammattitaitoinen sähköasentaja on ennen kaikkea asiakaspalvelija. – Tekniikka ja trendit elävät ja kehittyvät nopeammin kuin koskaan ennen. Tarvittava tietomäärä on valtava, ja asiantuntevan sähköasentajan on pysyttävä ajan hermolla, hän toteaa.

Modernit, liiketunnistimilla toimivat valaistusjärjestelmät sekä etäohjauksen mahdollistavat hälytysjärjestelmät valvontakameroineen työllistävät enemmän vuosi vuodelta. Erityisesti pimenevien syysiltojen kynnyksellä sekä kotitalouksissa että yrityksissä havahdutaan kasvavaan turvattomuuden tunteeseen. – Olemme asiakkaan apuna suunnittelusta alkaen, jolloin voidaan olla varmoja siitä, että asiakas saa tiloja ja omia tarpeitaan parhaiten vastaavan järjestelmän, oli kyse kameroista, valoista tai hälytysjärjestelmästä, Lehto lupaa.

Luota aina asiantuntijan apuun

Mitä enemmän sähkölaitteita kiinteistössä on, sen tärkeämmäksi paloturvallisuuden rooli kasvaa. Vaikka tee-se-itse-miehet ovat vähentyneet, aika ajoin Lehto törmää työssään mitä erikoisempiin virityksiin. – Sähkötyöt kannattaa suosiolla jättää ammattilaisen tehtäviksi, lakikin siihen velvoittaa, hän muistuttaa. – Sähkölaitteiden säätäminen ilman asiantuntemusta aiheuttaa aina tulipalon riskin. Liitosten säännöllinen tarkastus, työn huolellinen viimeistely ja siisteys ovat turvallisuuden kannalta elintärkeitä asioita.

Viisailla valinnoilla suuria säästöjä

Sähkölaitteiden lisääntyessä myös kiinnostus energiansäästöön nostaa päätään. Siirtyminen laadukkaisiin LED-valoihin ja vanhojen kodinkoneiden päivittäminen uusiin voi johtaa Lehdon mukaan radikaaleihin muutoksiin sähkölaskun suuruudessa. Hän uskoo myös aurinkoenergian lisääntyvän tulevina vuosina huomattavasti. – Yleinen käsitys aurinkopaneelien toimimattomuudesta pimeässä pohjolassa on täysin väärä, hän huomauttaa. – Todellisuudessa valoa saadaan Suomessa Keski-Eurooppaakin enemmän, sillä kuumuus syö aurinkopaneelien tehoa, Lehto tietää. – Aurinkovoima on ekologista sähköä parhaimmillaan. Kun paneelit on kertaalleen asennettu, ne tuottavat automaattisesti energiaa omiin tarpeisiin ympäri vuoden.