sahkotyorintamaki

Sähkötöitä vankalla kokemuksella

Sähkötyö Rintamäki Oy on toiminut alalla jo pitkään, sillä yritys on perustettu vuonna 1985. Toimitusjohtaja Esa Rintamäki ja toimistopuolesta vastaava Monica Rintamäki ovat ehtineet kokea kuluneina vuosina monenlaista, mukaan lukien 1990-luvun laman ja siitä toipumisen.

Tällä hetkellä yrityksen palveluksessa on kolme asentajaa ja tarjottavien palveluiden kirjo laaja. Työntekijöiltä luonnistuvat vaativammatkin tehtävät, kuten valokuitukaapeleiden ja murtohälytysten asennukset. Myös korjaustoiminta on hyvällä pohjalla, ja eniten työllistävätkin lopulta juuri muutaman tunnin mittaiset pienet keikat. Sähkösuunnitelmiakin tehdään, jos asiakas sitä toivoo.

sahkotyorintamaki2Sähköalalla jos jossain tekniikan kehittyminen on selvästi havaittavissa. Tietotekniikkaa tulee koko ajan lisää ja ilman sitä ei isommissa kohteissa tulla enää edes toimeen. Suunnittelussa on siksi tärkeä ottaa huomioon, että kaikki tarvittava pystytään myös asentamaan. Vanhoissa saneerauskohteissa tämä voi toki tuoda lisähaasteitakin.

 

..sähkötöitä hoitava yritys kannattaa aina valita huolellisesti..

Rintamäet muistuttavat, että sähkötöitä hoitava yritys kannattaa aina valita huolellisesti, sillä kyseessä on kuitenkin tarkkuutta vaativia tehtäviä. Paljon hyödyllistä infromaatiota löytyy usein yrityksen kotisivuilta ja myös verotietojen tarkistaminen kannattaa. Koska sähkötyöt ovat aina luvanvaraisia, ei niitä myöskään missään nimessä tulisi tehdä omin päin. Omat asiakkaat tietävät, että alalla pitkään toimineessa Sähkötyö Rintamäki Oy:ssä monenlaiset hommat osataan hoitaa tiedolla ja taidolla.

Vaikka yritys toivoo jatkavansa toimintaa suunnilleen samanlaisena myös tulevaisuudessa, on muutoksiakin ehkä luvassa. Alalla jo kauan työskennellyt Esa Rintamäki on alkanut pikkuhiljaa harkita eläkkeelle jäämistä ja toiminnan siirtämistä uusiin käsiin. – Työstä kokonaan irtautuminen voi kyllä olla vaikeaa, yrittäjä pohtii.