Turun_sähköhuolto_solid_house_300_CMYK

Sähkötyöt nopeasti ja ammattitaidolla

Turun alueella toimiva Turun Sähköhuolto Oy tekee ammattitaidolla sähköasennukset niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Tällä hetkellä yritys on keskittynyt erityisesti korjausrakentamiseen. Varsinkin pienet keikkatyöt, kuten asunto-osakeyhtiöiden ja yritysten korjauskeikat, työllistävät yritystä mukavasti. – Välillä urakoita joudutaan priorisoimaan, jos töitä tulee ruuhkana. Silloin teemme isoimmat ja tärkeimmät hommat ensin, kertoo toimitusjohtaja Jonne Koskinen. Tänä keväänä yritys on mukana mm. Triviumin kattotasanteella sijaitsevan Maunon saunaosaston saneerauksessa sekä heinäkuussa valmistuvan Auranlaakson ABC:n Pesukadun sähköistyksessä.

Kun ollaan tekemisissä vanhojen rakennusten ja sähköjärjestelmien kanssa, haasteet ovat toisenlaiset kuin uudiskohteen sähköistämisessä. Korjausrakentamista ei opita suoraan ammattikoulussa, vaan usein esim. vanhat järjestelmät tulevat tutuiksi vasta työelämässä. Yrityksen 7-henkisellä asennushenkilökunnalla on pitkä kokemus vikojen etsimisestä ja korjaamisesta saneerauskohteissa. – Tällä alalla ammattitaitoinen henkilökunta on tärkeää. Hommat ovat haastavia ja niitä joudutaan joskus porukallakin miettimään, Koskinen kertoo.

Yrityksen vahvuuksiin lukeutuu kokeneen asentajakaartin lisäksi nopea reagointikyky, varsinkin vikatapauksissa. Huoltoautot ovatkin tästä syystä varustettu valmiiksi ja ne ovat jatkuvassa lähtövalmiudessa. Jo seuraavana päivänä äkilliset viat on taas korjattu.