Sähkötyöt vaativat ammattilaista

Upotetut LED-spotit ovat energiatehokas tapa luoda tyylikäs valaistus keittiöön ja kylpyhuoneeseen. Sähkö-Rauman myymälästä saat upeat valaisimet ja valaisinratkaisut, jotka räätälöidään juuri sinun kohteeseesi sopivaksi. Ammattitaitoinen henkilökunta suunnittelee ainutlaatuisen valaistuksen, jonka kokeneet sähköurakoitsijat asentavat. Yrittäjä Juhani Koskinen kehottaa ihmisiä nimenomaan käyttämään ammattilaista apunaan hyvännäköisen ja käytännöllisen valaistusratkaisun luomisessa, ennen kaikkea turvallisuuden vuoksi. – Sähkötekniikka on kehittynyt valtavasti viime vuosien aikana, joten käyttämällä ammattimiestä voi olla varma, että työ hoituu turvallisesti ja lopputulos on toimiva.

Sähkö-Rauma Oy palvelee kaikkia halukkaita, yksityisistä ydinvoimalaan. – Oli kyse sitten uudis- tai saneerauskohteesta, sähköurakoinnista tai -konsultoinnista, me olemme aina valmiita auttamaan.

Koskinen on tutustunut sähköalaan pienestä pitäen kun hänen vanhempansa perustivat Kokemäelle alan yrityksen vuonna 1955. Hän on työskennellyt täysipäiväisenä ammattilaisena lähes 40 vuotta, joten kokemuksesta ei ole puutetta. Vuosien aikana yrityksessä on ehtinyt tutustua moneen osa-alueeseen ja rautaisen ammattitaidon vuoksi.

Sähkö-Raumassa seurataan alan muutoksia ja kehitystä tarkkaan, myös järjestönäkökulmasta. Juhani Koskinen on jo monta vuotta istunut mukana Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton hallinnossa. Liitossa edustetaan laajaa sähköalan kenttää ja pyritään edistämään kaikkien jäsenyritysten toimintaa. Se on myös erinomainen vaikuttamisen kanava ja nähdä tulevaisuuden trendit sähköalalla.