Häikäisevän kauniiksi remontoitu omakotikohde muuntautuu uskomattoman moneen.

Salon hurmaava Huvikumpu

Häikäisevän kauniiksi remontoitu omakotikohde muuntautuu uskomattoman moneen. Kuten kiinteistön nimi Huvikumpu kertoo, tässä kodissa vain mielikuvitus on rajana.

Salon Kuusjoen kylässä elämä on leppoisaa. Iloiset tervehdykset raikaavat kylänraitilla, ihmiset ovat ystävällisiä ja avoimia. Täällä jokainen tuntee itsensä tervetulleeksi, aivan kuin olisi asunut seudulla koko ikänsä.

Avoimella paikalla kohoava keltainen puutalo kimaltelee kevättalven auringossa. Sijainti on uskomattoman rauhallinen, vaikka kaikki kylän palvelut sijaitsevat aivan vieressä. Kauppa, pankki, apteekki, terveyskeskus, hemmottelu- ja liikuntapalvelut, ravintola, kirjasto, koulu ja päiväkoti – joka paikkaan on kirjaimellisesti vain kivenheitto.

Huvikumpuun astuessa vastassa on seesteinen ja kodikas tunnelma. Huomio kiinnittyy upeisiin yksityiskohtiin, joita hiljattain remontoidut huoneet tulvivat. Jykevä, retromainen pirttipöytä, heinäseipäistä askarrellut sisustustikkaat, valkeilla seinillä kiemurtelevat koristekuviot sekä salin kaunis avotakka houkuttelevat tutkimaan tilavan kodin huoneita lapsenomaisella innokkuudella.

Takassa ei ole tulta, mutta ympärillä vallitsee lämminhenkisyys, jollainen joka kodissa pitäisi olla.

Yläkerran neljä kaunista makuuhuonetta tarjoilevat kekseliäitä ideoita sisustukseen.Monien mahdollisuuksien koti

Yläkerran neljä kaunista makuuhuonetta tarjoilevat kekseliäitä ideoita sisustukseen. Yhdestä makuuhuoneesta avautuu ovi talon päädyssä sijaitsevalle pienelle parvekkeelle. Keskikerroksen erillisessä siivessä on lisää huoneita, joista voi pienellä vaivalla remontoida mitä tahansa. Miltä kuulostaisi ikioma kuntosali? Tai maailmankartalla, auringonlaskuilla ja eksoottisilla kasveilla koristeltu piilopaikka, jossa kaikki unelmat toteutuvat silmät sulkemalla?

Keskimmäisen kerroksen kaksi avaraa salia yhdistyvät leveän oviaukon avulla. Oletko koskaan haaveillut omasta kirjastosta? Tai ehkäpä musiikkihuoneesta? Huvikummun rajattomat mahdollisuudet saavat haaveilemaan kaikesta, minkä uskoit olevan mahdotonta.

Koti, jossa unelmat toteutuvat

Kuusjoen Huvikummulla on kiehtova menneisyys. Muokattavuutensa ansiosta sen tiloissa on toiminut niin lääkäritalo kuin kahvilapalveluja tarjonnut kotileipomo. Omalla sisäänkäynnillä varustetun lisäsiiven voi valjastaa lähes mihin tahansa tarkoitukseen. Keskeisen sijaintinsa ansiosta monikäyttöinen siipi soveltuu vaikkapa kauneussalongiksi, majataloksi tai taiteilijan ateljeekodiksi, jossa omien kätten tuotokset saa helposti kaikkien ihailtavaksi.

Tämä koti on viimeistelty ajatuksella. Silti mahdollisuuksia on vielä monin eri tavoin muokata kokonaisuudesta omansa näköinen, oma unelmien koti. Hiljattain tehtyjen pinta- ja keittiöremonttien lisäksi kiinteistössä on uusittu käyttövesiputket sekä keskimmäisen kerroksen sähköt. Kodiksi asettumista helpottaa myös tieto edullisista asumiskustannuksista leppoisan kylämiljöön keskellä.

Miesväen suosikkisoppi löytyy kellarista

Rustiikkisten detaljien huumaa

Miesväen suosikkisoppi löytyy kellarista, jossa lämmin autotalli, monipuoliset varastotilat sekä upean tunnelmalliseksi kunnostettu tilava puusauna pesu- ja kodinhoitotiloineen sijaitsevat. Rustiikkiseen tyyliin remontoitu keittiö huokuu maalaisromantiikkaa houkutellen koko perhettä laittamaan ruokaa yhdessä. Kodin muiden huoneiden tapaan keittiössä on yhdistelty kiehtovalla tavalla uutta ja vanhaa.

Oma piha, paras piha

Tyylikkäitä sisätiloja täydentää oma tontti, jolla perheen pienimpien kelpaa temmeltää. Kesäpuutarhalla on runsaasti tilaa kukoistaa, silti talvikunnossapidon tarve on vain vähäinen. Keskustan palvelujen läheisyys tekee tästä omakotitalounelmasta täydellisen niin nuorelle perheelle kuin iäkkäämmillekin asukkaille. Onhan Kuusjoen kylän Huvikumpu kohde, jossa vain mielikuvitus on rajana.