Salossa on hyvä pöhinä!

Salossa on hyvä pöhinä

Lue lisää: www.salo.fi

Salo on toipumassa Nokia-shokista. Kaupunki paikkaa uutterasti Nokian jättämää aukkoa, ja uusia yrityksiä syntyy yksi päivässä. Vaikka Salo onkin nimetty äkillisen rakennemuutoksen alueeksi vuoden 2017 loppuun saakka, tarjoaa kaupunki monella mittarilla mitattuna hyvän kasvualustan ja toimintaympäristön yrityksille ja yrittäjille.

Loistava sijainti

Reilun tunnin säteellä Salosta elää yli kaksi miljoonaa suomalaista. Turku-Helsinki -moottoritietä pitkin matka pääkaupunkiseudulta Saloon taittuu noin tunnissa. Helsinki-Vantaan lentokentälle on reilun tunnin matka ja Turun lentokentälle vajaa tunti. Suomen tärkein kansainvälinen tieyhteys, Turku-Helsinki -moottoritie kulkee Salon läpi. Salo Seaportin lastaus- ja varastosatama sijaitsee aivan Salon ja E18-moottoritien lähistöllä.

Yksi uusi yritys joka päivä

Salon alueella toimii 5 000 pientä ja keskisuurta yritystä sekä muutamia suuryrityksiä. Alueen yritysilmapiiri on erinomainen. Saloon syntyy yksi uusi yritys päivässä.

Kehittämisavustusta kasvuun ja kansainvälistymiseen

Salon alueella yrityksillä on mahdollisuus hakea kehittämisavustusta investointeihin tai kehittämiseen. Kehittämisavustuksen avulla yritys voi kehittää jo olemassa olevaa liiketoimintaa tai luoda yrityksen kannalta täysin uutta liiketoimintaa. Kehittämisavustuksilla edistetään yritysten osaamista, kasvua ja kansainvälistymistä sekä parannetaan työllisyyttä.

Tilaa toimia

Asuin- ja teollisuusrakentamiseen on tarjolla runsaasti tontteja niin meren, keskustan kuin E18-moottoritien tuntumassa. Salossa oli Yrityssalon verkkosivujen mukaan marraskuussa 56 vapaata toimitilaa (myytävät ja vuokrattavat).