Katve_solid_House_300_CMYK

Siirtoseinät tekevät tilasta monikäyttöisen ja muokattavan

Katve-Tuotanto Oy:n Heikki Norrkniivilä toi amerikkalaisen Hufcor Inc’n siirtoseinät Suomeen 1990-luvulla aloittaessaan niiden lisenssivalmistuksen Harjavallassa. Viisi vuotta myöhemmin Katve-Tuotanto ja Hufcor perustivat yhteisyrityksen, joka tähän päivään mennessä on kuitenkin palautunut jälleen täysin kotimaiseen omistukseen.

Nykyisin kovin pinnalla oleva tilojen monikäyttöisyys ja muokattavuus mahdollistuu helposti Katve-Tuotanto Oy:n siirtoseinien avulla. Yritys toimittaa mm. äänieristettyjä tilanjakajia kokoustiloihin ja kouluihin sekä lasisiirtoseiniä liiketiloihin ja toimistorakennuksiin. Kohteen mukaan räätälöitävien tuotteiden raamirakenteet ovat alumiiniprofiilia, pintalevyjen materiaalia puolestaan voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tärkeintä kuitenkin on, että kaikki yrityksen käyttämät komponentit ovat kotimaista tuotantoa.

Katve-Tuotanto Oy:n tuotteissa toteutuvat kaikki siirtoseinien tärkeimmät ominaisuudet: ne ovat helppokäyttöisiä, liikuteltavia, ääntä eristäviä ja huollettavia. Kyseisten seikkojen ansiosta seinät ovat luonnollisesti myös hyvin pitkäikäisiä. Yrityksen myynnistä ja hallinnosta vastaava Norrkniivilä toivoo, että nykypäivän rakentamisessa huomioitaisiin entistä paremmin tuotteiden hyvä hinta-laatusuhde. – Useissa kohteissa päädytään halpoihin ratkaisuihin, eikä huomioida esimerkiksi tuotteen huollettavuutta tai käyttökustannuksia. Katve-Tuotanto Oy:n valmistamien siirtoseinien kevyt liikuttelu onnistuu keneltä tahansa, joten sitä varten ei tarvitse kutsua erikseen laitosmiestä, Norrkniivilä toteaa.