Siisti ovi on rakennuksen käyntikortti

Autotalliovimyynti, on Varsinais-Suomen alueella toimiva yritys, joka nimensä mukaisesti myy ja asentaa ovia erilaisiin autotalleihin. Viisi vuotta toimineen perheyrityksen ovimyynnistä tällä hetkellä vastuuta kantaa Joonas Ahti.

autotalliovimyyntiKilpailijoista yritys erottuu joustavuudellaan. Autotalliovimyynti Oy edustaa omaa Loisto nosto-ovea, joka on mahdollista teettää mittatilaustyönä mihin tahansa oviaukkoon sopivaksi, sekä vanhoihin että uusiin kohteisiin. Oven ulkonäkökin on helppo suunnitella mieleisekseen, sillä tarjolla on laaja paneelivalikoima useissa eri väreissä, ja käyttömukavuutta voi lisätä moottorilla. Perusovi on eristetty 40mm polyuretaanilla, mutta tarvittaessa saatavilla on myös paksumpi, 60mm eristyksellä varustettu ovi esimerkiksi suuriin navettahalleihin. Kaikilla ovilla on viiden vuoden takuu.

Uusien ovien asentamisen ei välttämättä tarvitse olla hankala ja aikaa vievä prosessi. Kun asiakkaalla on tiedossa oviaukon mitat, saa hintatietoja helposti jo puhelimessakin ja yritys tarjoaa myös maksutonta mittauspalvelua Turun alueella. Tilauspäätöksen jälkeen uusi ovi on paikoillaan jo 2-4 viikon kuluttua, riippuen siitä, tarvitseeko asiakas myös asennuspalvelun. Uuden oven asennus hoituu yleensä päivässä. Aluksi vanha ovi puretaan, uusi asennetaan tilalle ja tarvittaessa tehdään myös sähkötyöt ja ovenpielien pellitykset.

Turun alueella yritys on vakiinnuttanut jo asemansa, mutta tulevaisuudessa toiveena olisi löytää jälleenmyyjiä yrityksen maahantuomalle Loisto-ovelle myös muualta Suomesta.