Betton_solid_house_magazine_300_CMYK

Sisäilmatietoutta alan edelläkävijältä

Jos sisäilmaongelmat mietityttävät, kannattaa ottaa yhteyttää asiantuntijaan. Betton Oy:n toimitusjohtaja Juha Tamminen toivoo, että yrityksen osaamista osattaisiin hyödyntää enemmän. Vuodesta 1988 alalla toiminut yritys tuntee alustat, rakenteet sekä niiden ominaisuudet ja käyttäytymiset paremmin kuin kukaan muu. Yritys tekee jatkuvaa yhteistyötä alan tutkijoiden kanssa ja on siten mukana alan kehittämisessä.

– Edelläkävijänä pyrimme kehittämään sisäilman korjausmenetelmiä ja näin kykenemme vastaamaan asiakkaiden moninaisiin haasteisiin.

Betton maahantuo ja välittää valmislaasteja pääasiassa yritysasiakkaille sekä edustaa sellaisia kuuluisia laatubrändejä, kuten Uzin ja Thoro. Tuotteiden luotettavuudesta ja turvallisuudesta kielii se, että ne on testattu Suomessa. Bettonin haitta-aineiden kapselointijärjestelmä on saanut suomalaisen M1-hyväksynnän ja se on Työterveyslaitoksen tutkima ja hyväksymä. Tammisen mukaan yrityksen toiminnan lähtökohta on se, että kenenkään ihmisen terveydellä ei leikitä. – Emme halua jälkikäteen kuulla valituksia. Siksi teemme asiat hyvin ja koulutamme asiakkaamme kunnolla. Asiakkaat luottavat meihin.

Yrityksen toimipisteissään järjestämät tiivistyskorjaukseen ja sisäilmaan keskittyneet koulutukset ovat erittäin suosittuja ja osa rakennuttajista jopa edellyttää, että urakoitsija on käynyt kyseisen koulutuksen. Vuosittain sadat rakennusalan ammattilaiset saavat opastusta haitta-aineiden hallinnasta ja vaadittavista toimenpiteistä juuri Betton Oy:n järjestämissä koulutuksissa. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita niin suunnittelijat, kuntapäättäjät, urakoitsijat kuin työnjohtajatkin – kaikki jotka tarvitsevat aiheesta tietoa.