stellina_solid_house_300_CMYK

Sisustus lähtee kankaista

Tänä vuonna juhlavuottaan viettävä sisustus-ja lahjatavaraliike Stellina Oy on ihastuttanut kankaillaan, tapeteillaan ja tuotteillaan sekä henkilökohtaisella palvelullaan jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Tuona aikana yrittäjä Maarit Kiiskinen on ehtinyt suunnitella vakioasiakkailleen lastenhuoneita, jotka on ajan myötä muutettu teini-ikäisille sopiviksi. Vaikka suuri osa asiakkaista on tuttuja jo vuosien takaa, myymälään tulee jatkuvasti myös uusia kasvoja. Stellinan ajattomat tuotteet ja hyvä palvelu kiehtovat kaiken ikäisiä, myös nuoret perheet ovat uusi asiakaskunta.

Stellinan toiminta on aina perustunut asiakkaiden toiveiden kuuntelemiseen. Kiiskinen on vuosien varrella oppinut päättelemään päällepäin ihmisestä, minkä tyyppistä sisustusta ollaan etsimässä. Pienen konsultaation jälkeen asiakkaalle esitetään muutama kangasvaihtoehto, joiden joukosta yleensä löytyy se oma. – Joka kotiin sopii omanlainen kangas. Suomalaiset kodit ovat niin erilaisia, että se mikä käy yhdelle, ei ehkä käy toiselle, Kiiskinen kertoo. Suuresta kangasvalikoimasta löytyy niin klassista tyyliä kuin trendikkäitä kuosejakin. Laadusta ei tingitä. – Valitsen aina raikkaita ja kauniisti laskeutuvia kankaita, Kiiskinen sanoo.

Tuotteet tehdään mittatilaustyönä asiakasta kuunnellen. Stellinan sisustuspalvelulla myös toimistot saavat uuden ilmeen. Tekstiilien lisäksi myymälästä löytyy sisustustavaroita, tapetteja ja kalusteita.

Täyden palvelun Stellina palvelee asiakkaita Turun keskustassa Humalistonkadulla.