Mandarine_solid_house2_300_CMYK

Sisustussuunnittelijan palveluita tulisi käyttää rohkeammin

Tutustu yritykseen: www.tanjalintunen.fi

Tanja Lintunen aloitti uransa vaatetusalalla, mutta jatkuva kysyntä sisustustuotteille sai hänet ajautumaan sisustussuunnittelijan ammattiin. Monitaitoinen Lintunen ei kuitenkaan tyydy pelkkään suunnittelutyöhön, vaan valmistaa myös kaiken omin käsin. Näin jokainen tuote on omalla tavallaan ainutlaatuinen.

Mynämäellä sijaitseva Sisustus Mandarina houkuttelee niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiä, jotka kaipaavat räätälöityjä tekstiilituotteita tai sisustusapua. Varsinkin Lintusen itsetehdyt lampunvarjostimet tuovat asiakkaita pidemmän matkan päästä. – Pyrin valikoimassani huomioimaan kaikkia mahdollisia asiakkaita, joten en ole sitoutunut mihinkään tiettyyn tyyliin. Jokainen löytää täältä varmasti jotakin.

Sisustusurakoiden yhteydessä Lintunen käy perinteisesti asiakkaan luona selvittämässä, mitä tämä toivoo. Hän painottaa, että sisustussuunnittelusta on olemassa myös kevyempiä versioita, palvelu ei aina tule muhkean hintalapun kanssa. – Pienemmilläkin muutoksilla voi saada aikaan suuren vaikutuksen. Välillä asiakkaat toivovat neuvoa huonekalujen asetteluun, välillä he haluavat uusia asuntonsa lattiasta kattoon.

Sisääntuloa Sisustus Mandarinaan ei kannata jännittää eikä hintoja tarvitse pelätä. Lintusen mukaan suunnittelijan palveluita tulisi rohkeasti käyttää, sillä sitä kautta saa paljon hyviä ideoita, jos ei itse pääse alkuun kodin muutostyössä. – Ammattilaisen vinkeillä pääsee jo pitkälle. Työ voidaan jopa aloittaa yhdestä huoneesta, jonka jälkeen asiakas voi saada kimmokkeen jatkaa itsenäisesti muiden huoneiden parissa, rohkaisee Lintunen.