SAM_6188

Skanska Konevuokraamo kaikille

Skanska Konevuokraamo on kokonaisvaltainen rakennuskonevuokraaja, jonka toimialue kattaa koko maan. – Päätoimipisteemme sijaitsee Nurmijärvellä. Sen lisäksi meillä on paikallisia toimipisteitä 12 paikkakunnalla ympäri Suomen, kertoo Etelä-Suomen myyntipäällikkö Kyösti Sandell.

Yhtiö palvelee paremmin nyt myös pääkaupunkiseudun asiakaskuntaa, kun Espoon Kauklahteen ja Helsingin Herttoniemeen on avattu palvelupisteet. – Vuokraamme kalustoa pienimmästä sähkötyökalusta isoon torninosturiin ja kaikkea siltä väliltä. Meiltä löytyvät siis kaikki rakentamiseen liittyvät koneet – oli sitten kyse puu-, betoni-, tai teräsrakentamisesta.

Ammattimainen kalusto ja palvelu kaikkeen rakentamiseen

Skanska Konevuokraus on profiloitunut ammattirakentamisen konevuokraamona, mutta Sandellin mukaan se tarkoittaa, että yhtiö tuottaa ammattimaista palvelua, eikä sitä, että asiakkaan on oltava rakennusalan ammattilainen. – Meiltä löytyy ammattitaitoa opastaa asiakasta oikeanlaisen kaluston valintaan ja oikeanlaiseen tapaan käyttää sitä. Pienrakentajiin kohdistuu yhä enenevässä määrin erilaisia rakentamisen määräyksiä, joten haluamme olla vastuullinen ratkaisija rakentamisen haasteissa. Onhan rakentaminen omanlaistaan välineurheilua. Asiakkaan onnistunut työ on meille paras onnistumisen mittari.

Parempia ratkaisuja asiakkaille

Ammattirakentajien puolella haetaan yhä tehokkaampia toimintatapoja. – Kuuntelemme tarkalla korvalla asiakaskentästä tulevia impulsseja, joihin pyrimme löytämään parempia ratkaisuja. Asiakas haluaa keskittyä rakentamiseen ja me haluamme tehdä sen omalla osaamisellamme hänelle mahdollisimman helpoksi.

Sandellin mukaan alalla on yhä enenevässä määrin nähtävissä, että isotkin alan toimijat haluavat sitoa pääomaa vain ns. strategiseen kalustoon ja vuokrata muun kaluston. – Moni rakennusliike on myös ulkoistanut koko kalustonhankinnan, jolloin myös varastointi- ja huoltokustannukset jäävät taseesta pois. Meille on tärkeää kattavan kalustovalikoimamme lisäksi tarjota myös hyvää palvelua. Henkilöstömme on asennoitunut toimimaan sellaisella palveluotteella, että asiointi kanssamme on paitsi helppoa, myös mukavaa!

Miksi vuokrata Skanska Konevuokraukselta?
  1. Alan parhaat merkkituotteet.
  2. Hyvin huollettu laitekanta on luotettavaa ja turvallista käyttää.
  3. Edulliset hinnat parantavat projektin kilpailukykyä ja kannattavuutta.
  4. Laadukkaat palvelut ja tuotteet varmistavat projektin toteutuksen.