STARK on ammattilaisen asialla

STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista ja suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta. – Olemme rakentajan paras kumppani, Porin STARK-myymälän yksikön päällikkö Jouko Lindfors kiteyttää.

STARK on luotettava, osaavan palvelun rakennustarvikemyymäläketju, jonka kattava tuotevalikoima, Suomen suurin noutopiha sekä täsmällinen ja joustava logistiikka palvelevat niin rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kuin uudisrakentajia, saneeraajia ja remontoijia. – Rakentamisen ammattilainen saa meiltä laadukkaat tuotteet nopeasti. Meillä on myös verkkokauppa, josta on kätevä etsiä ja ostaa tuotteita. Toki myös kuluttaja-asiakkaat ovat meille tärkeitä. Olenkin joskus leikkisästi todennut, että palvelemme asiakkaita rakennuksen pohjista verhotankoihin.

Palvelulupaukset ammattiasiakkaiden mukaan

STARK on määrittänyt asiakaslupaukset asiakaspalvelun ydinasiaksi ja kilpailueduksi. Palvelulupaukset on määritelty ammattiasiakkaiden tarpeiden pohjalta ja ne vastaavat kysymykseen, miksi ostaa STARKista. – Haluamme näin varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen.

Ensimmäinen palvelulupaus on tavoitettavuustakuu. – Tehokas asiointi onnistuu meillä aina. Meillä on 24/7 myyntipalvelu, mikä tarkoittaa, että puhelimeen vastataan ympäri vuorokauden ja vuoden. Vastaamme myös tarjouspyyntöihin arkisin 24 tunnin kuluessa

Toinen on saatavuustakuu, joka takaa että tärkeimmät tuotteet ovat heti saatavilla. – Tarjoamme ammattilaisille kaikki parhaat merkit, tuotteet ja ratkaisut. Meillä on myös markkinoiden kattavin puutuotteiden varastovalikoima. Saatavuustakuu koskee myös noutopihamme tärkeimpiä rakennustarvikkeita.