vehasentalot_solid_house_300_CMYK

Suomalaisiin maisemiin sopiva talo

Hirsitaloilla on pitkät perinteet Suomessa, jossa metsät ovat täynnä erinomaista raaka-ainetta. Hirsipuun hyvät ominaisuudet tekevät siitä suositun rakennusmateriaalin, muun muassa sen tavasta tasapainottaa ilmankosteutta. Puu varastoi kosteutta ja luovuttaa sitä vuoden kuivina aikoina, mikä pitää asumismukavuuden huipussaan. Pääraaka-aineen lisäksi puupohjaiset materiaalit ja eristeet pitävät homeongelmat loitolla, joten välttämällä muovirakenteita hirsitalo pysyy terveenä. Hirsi on myös ekologinen ratkaisu rakentamisessa, sillä sen hiilijalanjälki on suhteellisen pieni.

Hirsitalotehdas Vehasen Talot toimittaa suuremman mittakaavan hirsirakennuksia saunoista mökkeihin ja omakotitaloihin. Kesämökki ja hirsitalo ovat yrittäjä Matti Lehtolan mukaan nykyään toistensa synonyymeja, joten saaristokohteet ovat tulleet tutuiksi vuosien aikana. Kesämökki halutaan usein veden ääreen missä voi päästä täysiin lomatunnelmiin ja nauttia Suomen upeasta kesästä.

Kesämökeistä on tullut ihmisille kuin toinen koti, eikä siellä enää haluta elää kovin askeettisesti. Mökkitalolta toivotaan kunnon keittiötä ja käytännöllisiä peseytymistiloja. Vehasen Talot osaa toteuttaa kaikki asiakkaan toiveet sekä suunnitella jokaisen tonttiin ja tarpeisiin sopivan talon. Sille etsitään paras rakennuspaikka kauniin luonnon ympäröimänä ja suuret ikkunat korostavat saariston upeita maisemia entistä enemmän. Vehasen Talojen hyvin toteutettu hirsirakennus takaa erinomaisen asumismukavuuden ja nostaa suomalaiset perinteet kunniaan.