vssahkotech

Suunnittelu säästää kustannuksissa

Varsinais-Suomen Sähkötech Oy toteuttaa sähkötyöt moniosaajana halli-, toimisto- ja omakotitalorakentamisessa. Yritys toimii niin uudistuotannossa kuin saneerauksissa ja hoitaa tarvittaessa myös huoltotyöt. Nuori yritys on vaikeista ajoista huolimatta onnistunut kasvattamaan toimintaansa hieman joka vuosi, miten se on mahdollista?
– Olemme alusta asti pyrkineet kasvuun ja teemme näin tulevaisuudessakin. Uskon, että reagointinopeutemme ja halumme auttaa kaikissa tilanteissa on mahdollistanut toiminnan laajentamisen. Meillä on äärimmäisen hyvä yhteistyöverkosto ja näin ollen voimme järjestää työn kuin työn. Emme ikinä kieltäydy toimeksiannosta ja se tietysti pitää meidät kiireisenä. Toimimalla tunnollisesti saa myös hyvän maineen, toimitusjohtaja Markus Aaltonen vastaa.

Meillä on äärimmäisen hyvä yhteistyöverkosto ja näin ollen voimme järjestää työn kuin työn.

vssahkotech2Yhteistyöstä voimaa

Yritys on osa Elfin-ketjua, joka toimii Suomen suurimpana talotekniikka-alan ketjuna. Se koostuu noin 200 yrityksestä ja tarjoaa asiantuntevaa koulutusta jäsenilleen. Näin yritysten laatu- ja osaamistaso pyritään pitämään korkealla. Verkostoituminen onnistuu sujuvasti ja Varsinais-Suomen Sähkötech on toiminut muiden ketjulaisten työmailla ja vastaavasti tarvittaessa saanut kiireapua omiin työkohteisiinsa.

– Tiettyjä palveluita ei vain hallitse yhtä hyvin kuin yhteistyökumppanit, joten on järkevää käyttää niiden erikoisosaamista. Näin voimme myös tarjota kaikkia sähköalan palveluita.
Rakennussuunnitelmiin kannattaa panostaa, sillä kohteen on oltava hyvin suunniteltu toteutuakseen mahdollisimman kustannustehokkaasti. Aaltonen toteuttaa sähkö- ja valaistussuunnitelmia ja toteaa, että suunnitelmiin käytetyt rahat näkyvät itse urakan loppusummassa. Mitä enemmän rahaa käytetään suunnitteluun, sen halvempi kohde on toteuttaa.
– Pitkään alalla toimineena voin todeta, että hyvin suunnitellun suuren talon saa samalla summalla kuin pienen ja huonosti suunnitellun.