Maalausliike-Heino-Oy_solid_house_300_CMYK

”Suurimmat erot ovat yksityiskohdissa”

Maalausliike Heino Oy sijaitsee Raumalla toimien lähikunnissa ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Palveluihin kuuluvat teollisuusmaalauksen lisäksi julkisivusaneeraukset, hiekkapuhallustyöt, parvekekorjaukset, lattioiden pumppaukset ja oikaisut sekä mattotyöt. Nykyaikainen ja monipuolinen kalusto mahdollistaa myös haastavimpien töiden hoitamisen, joten maalausliike selviää kohteesta kuin kohteesta.

Toiminnan tavoitteena on yrittäjä Pauli Mattilan mukaan tuottaa jalostavasti ja laadukkaasti kaikkia alaan liittyviä palveluita. Perusperiaate on hoitaa työt kerralla kuntoon, jolloin säästetään sekä aikaa että rahaa, kun vältytään turhilta korjaustöiltä. Maalausliike on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa maalausyrityksien kentällä ammattitaitoisella osaamisellaan, ja tärkeimmät laatumittarit ovat tyytyväiset asiakkaat.

Myös referenssikohteet puhuvat puolestaan; yritys teki tasoite-, maalaus- ja lattian päällystetyöt Rauman merenkulkuopistolla ja on hoitanut Olkiluoto 3 ydinvoimalan erilaiset maalaus- ja pinnoitetyöt vuodesta 2008 asti. Mattila uskoo syyn menestykseen olevan töiden toimitusvarmuus ja aikataulussa valmistuminen. – Maalausalalla kaikki ovat käsityöläisiä ja omaavat erikoisosaamista, joten suurimmat erot ovat pienissä yksityiskohdissa, joilla asiakasta voidaan miellyttää.

Yritys on perustettu vuonna 1969. Mattila uskoo vahvasti yhteistyöhön lähialueen rakennusliikkeiden kanssa, se on aina ollut vahvalla pohjalla ja jatkuu myös sellaisenaan tulevaisuudessa.