kaarinan rakennus ja saneeraus

Taloa ei rakenneta itselle vaan asiakkaalle

Rakennusalan ammattilainen Lauri Kojonen koki työssään voivansa tehdä asiat erilailla ja eri menetelmillä, jotka hänen kokemuksensa mukaan olivat toimivat. Hän halusi toteuttaa itseään tavalla, joka palvelisi asiakkaan toiveita mahdollisimman hyvin. Näin alkoi Kojosen tie yrittäjäksi.

Kaarinan Rakennus ja Saneeraus toteuttaa lähes kaikki rakennusalan työt perustuksista viimeisten listojen laittoon. Kokonaistoimitukset sisältävät kaiken, mitä rakentamisessa tai saneerauksessa tarvitaan, maanrakennustyöt sekä sähkö- ja LVI-palvelut mukaan lukien. Yritys auttaa toki mielellään myös pienemmissä korjaustöissä, kuten ikkunoiden vaihdossa, vesikaton uusimisessa sekä siirtoseinätöissä.
Työnteossa Kojonen painottaa vuorovaikutusta asiakkaan kanssa ja hänen toiveidensa kunnioittamista. – Kaikkea ei välttämättä aina voi toteuttaa aivan niin kuin tilaaja on ajatellut, mutta meidän työmme on löytää vaihtoehtoinen ratkaisu, joka miellyttää yhtälailla. Neuvomme ja suosittelemme aina toimivimpia tapoja, jotka samalla ovat ulkonäöltään sopivia, hän kertoo.

Luotettavana toimijana Kojonen haluaa työskennellä tavalla, joka poikii lisää toimeksiantoja vastaisuudessa. Hän muistuttaa, että taloa ei rakenneta omaksi iloksi, vaan asiakkaalle, joten on hyvin tärkeää että lopputulos todellakin on asiakkaan tyylinen, siististi tehty loppuun asti ja priimaa laatua.