rakennustuokko

Talon on sovittava tonttiin

Perheyritys Rakennustuote J. Tuokko Oy rakentaa upeita omakoti- ja rivitaloja laadusta tinkimättä. Lapsiperheille suunnattujen talojen referenssit kielivät monipuolisesta osaamisesta; Rakennustuote J. Tuokko on toteuttanut niin passiivitaloja kuin kivitaloja sekä puurunkoisia koteja. Yrittäjä Jari Tuokko omaa 30 vuoden kokemuksen alalta, joten hän myös ymmärtää hyvien tonttien ja talojen päälle. Omissa projekteissaan hän luottaa Samuli Kujanpään insinööritoimiston palveluihin, jotka takaavat talon yhteensopivuuden tontin kanssa. – Rinnetontin voi helposti pilata, jos sille rakennetaan tasamaan talo. Taloa rakentaessa tulisi aina ottaa yhteyttä hyvään arkkitehtiin, joka osaa suunnitella ympäristöön sopivan kokonaisuuden, Tuokko toteaa.

rakennustuokkohenkilotYritys markkinoi taloja kun niiden rungot ovat pystyssä. Näin asukas saadaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa mukaan, kuitenkaan näyttämättä tyhjää tonttia, jolloin talon hahmottaminen voi tuntua haasteelliselta. – Annamme asiakkaalle vapaat kädet valita taloon sopivat materiaalit. Teemme tiivistä yhteistyötä, jotta lopputulos vastaisi asiakkaan toivomuksia. Tuokon mukaan isot lasipinnat ovat luksusta, jota moni halajaa kotiinsa. – Teemme tälläkin hetkellä saunan ja pesutilan välisen seinän lasista, onhan se upean näköinen.

Erinomaiset yhteistyökumppanit ovat vuosien aikana johtaneet luotettavaan verkostoon, jonka avulla Tuokko voi taata talojensa laadun. – Olen itse edelleen vahvasti mukana työmaalla, sillä hyvällä porukalla on ilo rakentaa uutta kotia perheille. Oli kyse sitten talon rakentamisesta montusta kattoon tai pienestä remontista, hoidamme kaiken yhtä hyvin.