RIveset_solid_house_magazine_300_CMYK

Talopakettien taitajat

Riveset Oy on toiminut talopakettien parissa kahdeksan vuoden ajan ja jatkuvasti kehittänyt toimintaansa Turun alueella. Perusrakentaminen ja LVI-liikkeen perustaminen oli askel oikeaan suuntaan, ja tänään yrityksellä on tarjota omat miehet valmistalon jokaiseen työvaiheeseen. Yhteistyö eri talopakettitoimittajien kanssa on johtanut huimaan kasvuun, josta myös yrittäjät Jukka-Pekka Jokinen ja Sakari Jokinen ovat yllättyneitä. – Tällaisenakin aikana olemme kovassa kasvussa ja kysyntää riittää.

Kaikki sai alkunsa kun Riveset ryhtyi valmistamaan talopaketteja Omatalolle. Matkan varrella on törmätty useampaan valmistajaan, joista erityisesti Jetta-Talo työllistää Jokisen rakentajia. Kokemusta löytyy, sillä valmiita talopaketteja on jo rakennettu monta sataa. Rivesetin repertuaarista löytyykin kaikki talorakentamiseen liittyvät työvaiheet, mutta Jokisten mukaan pääasiallinen pyrkimys on toteuttaa projektit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun.

– Pidämme mielellämme koko urakan omissa käsissämme, jotta voisimme tehdä kaiken mahdollisimman vaivattomasti asiakkaan kannalta.

Vaivatonta se todellakin on, sillä asiakkaan ei tarvitse muuta kuin esittää toiveensa talomyyjälle, kuten Jetta-Talolle, valita haluamansa materiaalit ja vain odottaa, että Riveset on hoitanut urakan loppuun. – Teemme kaiken pihaa myöten valmiiksi emmekä ikinä myöhästy sovitusta aikataulusta. Vanhat asiakkaamme kertovat varmaan mielellään millaista on toimia kanssamme.
Tulevaisuudessa Jokiset toivovat yrityksen olevan yhä tunnetumpi Turun alueella, mutta tarkoituksena olisi myös laajentaa toimintaa Helsinkiin ja Tampereelle. Yrityksessä kehitetään paraikaa konseptia, joka veisi muiden paikkakuntien työmaille. – Panostamme vahvasti maineeseemme, jonka avulla olemme tähänkin asti saaneet töitä.