trpgroup

Talotekniikan vahva osaaja

Talotekniikan moniosaaja TRP Group toimittaa ja asentaa kaikkia taloteknisiä tuotteita, mitkä liittyvät talon rakentamiseen ja sähkö-, LVI- sekä ilmanvaihtotekniikan alueeseen. Korjausrakentamisen alalla tilanne on ollut erittäin hyvä ja jatkuu luultavasti samanlaisena tulevaisuudessakin. Toimitusjohtaja ja pääomistaja Timo Rantasen mukaan uudisrakentamisen alalta moni on siirtynyt saneerauksiin, mutta töitä on kuitenkin riittänyt kaikille.

– Turku on vanha kaupunki ja täällä on paljon vanhaa rakennuskantaa vielä korjaamatta. Linjasaneeraukset pitävät meidät kiireisenä ja muodostavat suurimman osan liikevaihdostamme. Uskon, että korjausrakentaminen jatkossakin tulee toimimaan perusrunkonamme.
Rantanen tietää mistä hän puhuu; hän on vuodesta 1988 jatkuvasti toiminut saneeraustöiden parissa. Siinä ajassa hän on onnistunut verkostoitumaan hyvin, ja luottaa yhä edelleen yhteistyökumppaneidensa palveluihin. Yrityksen sisällä palvelu on kuitenkin hyvin monipuolista ja Rantanen on, päinvastoin kuin monet muut alan yritykset, yhdistänyt sähkö- ja LVI-palvelut saman katon alla.
– Meillä on erittäin hyvä tiimi, jonka jäsenillä on kymmenien vuosien kokemus alalta. Yhden sopimuskumppanin kanssa asioiminen tuo helppoutta asiakkaalle ja meidän kautta se onnistuu.

Yritys seuraa toiminnassaan tarkasti alan kehitystä. Uudistuminen näkyy materiaaleissa, työtavoissa ja työvälineissä. Rantasen mielestä kehitys on positiivinen asia ja kaikki uudet tuulet ovat hyväksi alan etenemiseen. Tietyistä perinteistä hän kuitenkin pitää kiinni.
– Pyrimme aina käyttämään kotimaisia tuotteita, esimerkiksi Oras on tärkeä toimija meille. Asiakkaat saavat toki mitä haluavat, mutta periaatteessa haluamme tukea kotimaista tuotantoa.