Talotekniikka valmiissa paketissa

LVI-Tuikku Oy hyödyntää omakotirakentamisessa valmista teknisen tilan elementtiä, joka on todella kompakti ja siisti kokonaisuus. Valmis elementti nopeuttaa myös huomattavasti rakennusprojektia.

Valmis teknisen tilan elementti on ainutlaatuinen tuote, joka todella erottaa LVI-Tuikku Oy:n kilpailijoistaan. – Kyseessä on Airwise Oy:n valmistama teknisen tilan elementti, jota käytämme omakotitaloprojekteissa. Valmis elementti mahdollistaa omakotitaloprojektin toteutuksen huomattavasti perinteistä menetelmää nopeammin, sillä sen avulla kohteeseen saadaan lämmöt päälle lattiavalusta seuraavana päivänä, LVI-Tuikku Oy:n toimitusjohtaja Tuure Pitkälä kertoo.

LVI-Tuikku on erikoistunut lvi-asennuksiin, saneerauksiin ja ilmanvaihtotöihin. – Suurin osa yhtiömme liikevaihdosta tulee omakoti- ja rivitalojen uudistuotannosta. Olemme tehneet noin kymmenen vuoden ajan myös iv-saneerauksia. Pääpaino liiketoiminnassa on omakotirakentamisessa, jossa pyrimme hyödyntämään mahdollisimman paljon valmista teknistä tilaa, sillä sen edut ovat huomattavat perinteiseen teknisen tilan toteutukseen verrattuna.

Kompakti, turvallinen ja siisti

Mitkä sitten ovat valmiin teknisen tilaelementin edut? – Valmis tekninen tila on ensinnäkin turvallinen, sillä siinä on vuototurvallinen kaukalo, johon vesi kulkeutuu vesivahingon yhteydessä. Se on myös kompakti eli se mahtuu todella pieneen tilaan – käytännössä kodinhoitohuoneen komeroon. Se tarkoittaa, että taloon ei tarvitse rakentaa erillistä teknistä tilaa. Se on myös ulkonäkönsä puolesta siisti ja erittäin nopea asentaa. Mitä isompi kohde, sitä kustannustehokkaampi tämä tuote on. Asiakkaat ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, Pitkälä valottaa.