Tankki täyteen ja menoksi

tankkipojatTankkipojat Oy tarjoaa imuautopalvelua yrityksille, kotitalouksille, kaupungeille ja kunnille Turun talousalueella. Omakotitalojen likakaivot ja WC-pytyt sekä ravintoloiden rasvakaivot tyhjennetään ja pestään tarpeen mukaan, suositus olisi ainakin kerran tai kaksi vuodessa. Markku Nygren on toiminut alalla jo vuodesta 1989 ja osti Eino Tammelin vuonna 1959 aloittaman Tankkipojat toiminimen reilu kymmenen vuotta sitten. Nykyään yritys toimii nimellä Tankkipojat Oy.
Yrityksen toiminta ei rajoitu likakaivojen tyhjentämiseen, vaan palvelulistalta löytyvät myös kuljetuspalvelut,maanrakennustyöt ja kunnossapitotyöt. Maanrakentaminen käsittää enimmäkseen vihertöitä mutta kunnossapito vaatii laajempaa toimintakirjoa. Tankkipojat huolehtii talvisin isojen teiden aurauksista ja suolauksista sekä muusta talvikunnossapidosta, keväisin puolestaan harjauksista ja pesuista niin kaupungeissa kuin kunnissakin.
Tankkipoikien tiimi on aina hälytysvalmiudessa ja pystyy kattavan osaamisensa myötä tarjoamaan monipuolisia palveluita niitä tarvitseville yrityksille sekä kotitalouksille. Luotettava palvelu on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä.