Mika Aaltosen mukaan kysyntä puutarhanhoitopalveluissa kasvaa.

Tarjolla laadukasta pihanrakennusta ja -hoitoa

Turkulainen Pihateam tarjoaa asiakkailleen laadukasta piha- ja viheralueiden viherrakennus- sekä hoitopalveluja.

Pihateamin yrittäjä Mika Aaltonen aloitti viherrakennusyrittäjän uran vuonna 2009. Tänä päivänä Aaltonen pyörittää kahdeksan hengen yritystään apunaan alihankkijoiden ja vuokratyöntekijöiden joukko. Pihateamin asiakaskuntaa ovat sekä yksityiset että yritykset ja julkisen puolen asiakkaat.  Pihat, puutarhat ja muut viheralueet rakennetaan alusta alkaen itse, asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.

– Suurin työskentelyalueemme on yksityisten ihmisten ja julkisten yritysten pihojen viherrakentaminen, mutta kasvava alue on myös puutarhanhoitopuoli, Aaltonen kertoo.

Pihateamin PihaTarhuri on kattava piha- ja puutarhanhoitopalvelu

PihaTarhuri-palvelun sisällöstä sovitaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kyseessä voi olla jatkuva puutarhanhoidon sopimuspalvelu, konsultointia, nykyisen pihan uusimista – mitä vain asiakas tarvitseekin.

Säännöllisten pihatöiden ansiosta ulkoalueet säilyvät elinvoimaisina ja näyttävinä vuodenajasta toiseen. Asiakkaat jättävät mielellään puutarhanhoitotyöt Pihateamin tehtäväksi, jolloin he pääsevät itse nauttimaan kauniista pihasta.

Jos kaipaa pihalleen Pihateamin kaltaisen ammattilaisen kädenjälkeä, kannattaa yhteydenotto tehdä hyvissä ajoin.

– Toivoisin, että ihmiset ottaisivat yhteyttä jo silloin, kun ryhdytään miettimään pihasuunnittelua. Näin kerkeämme rauhassa sopimaan toimenpiteistä ja toteutusaikatauluista, Aaltonen painottaa.