Raision_puulevy_solid_house_magazine_2_300_CMYK

Tarjolla yksilöllistä palvelua

Tutustu yritykseen www.raisionpuulevy.fi

Raision Puulevy Oy on pieni ja kodikas vanhanajan puutavaraliike Raision alueella. Yrittäjä Toni Beilinson on pyrkinyt pitämään yrityksensä pienenä, jotta palvelu pysyisi yksilöllisenä. Myös kilpailijat ovat kiinnittäneet huomiota Raision Puulevyn palvelun laatuun ja tyytyväisiin asiakkaisiin, ja kyselleet Beilinsonilta mikä on heidän menestyksensä salaisuus.

– Palvelu on meidän valttikorttimme, siitä meidät tällä alueella tunnetaan. Haluamme palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla, Beilinson kertoo.

Asioiminen Raision Puulevyssä on helppoa ja nopeaa. Kun asiakasta palvelee alusta loppuun yksi ihminen, asiat pysyvät hallinnassa ja asiakkaan on helppo ottaa yhteyttä jos kysymyksiä ilmenee. Tähän ei suurissa yrityksissä pystytä. – Isoissa rakennusliikkeissä asiakas joutuu valitettavan usein toimimaan omatoimisesti. Tänä päivänä arvostetaan palveluita ja sitä, että kaikki tarvittava löytyy samasta paikasta, toteaa Beilinson.

Yrityksen palveluvalikoima on laaja. Kaikki rakentamiseen liittyvä aina sahaus- ja asennuspalveluista suunnitteluun hoituu. Mittatilaustyönä tehdyt uniikit puutavaratuotteet ovat myös suosittuja asiakkaiden keskuudessa. Raision Puulevyn ammattitaitoinen henkilöstö palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita Raision ja Turun seudulla.