petter-holm_solid_house_300_CMYK

Tarkkaa ja luovaa laatoitusta

Uusilla laatoilla tai luonnonkivellä voi päivittää huoneen ilmettä tai luoda täysin uuden tilan. Ab Petter & Holm Oy tekee kokonaisvaltaista uudis- ja korjausrakentamista. Pääasiassa Paraisilla ja Turun saaristossa työskentelevä yritys keskittyy lähinnä omakotitaloissa tehtäviin rakennustöihin, kokonaisurakat mukaan lukien.

– Meillä on uudet tilat Kirjalassa ja kesällä on tarkoitus myydä puutavaraa, terassimateriaaleja ja runkotavaraa sieltä käsin.

Pitkä kokemus alalta on opettanut yrittäjä Petter Isakssonille, että on jatkuvasti oltava ajan hermoilla. Tekniikka kehittyy, uusia materiaaleja tulee jatkuvalla syötöllä ja asiakkaiden mieltymykset poikkeavat toisistaan välillä hyvinkin paljon. Erinomainen tietotaito siitä, mitä mahdollisuuksia tekniikka ja materiaalit tarjoavat on Ab Petter & Holm Oy:n suuri vahvuus. Luovuus ja osaaminen näkyvät upeassa työnjäljessä, joka voi muuttaa jokaisen tilan täysin uudeksi kokonaisuudeksi.

Hyvin joustavana toimijana tunnettu Ab Petter & Holm Oy työskentelee jatkuvasti suurien ja pienien projektien parissa, sillä kysyntä on kova. Isaksson kertoo laajentavansa toimintaa hieman yrityksen uuden hallin myötä, joka mahdollistaa puutöiden tekemisen enenevissä määrin. – Meillä on uudet tilat Kirjalassa ja kesällä on tarkoitus myydä puutavaraa, terassimateriaaleja ja runkotavaraa sieltä käsin. Toimimme myös Biolanin ekomestareina. Myymme ja asennamme sekä uutta meriveden puhdistus laitetta, jätevesipuhdistamoita että harmaavesisuodattimia.