kauppila_solidhouse_300_CMYK

Täyden palvelun puutarhakeskus

Etsitpä sitten tuliaiskukkaa, apua viherrakentamiseen tai ylipäätään kasveihin ja kukkiin liittyvää tietoutta on Kauppilan piha- ja puutarhakeskus osoite jonne suunnata.

Puutarhakeskus Kauppila Oy on vaikuttanut Turun alueella jo kuudenkymmenen vuoden ajan, ja asiakkaat tuntevatkin yrityksen laadukkaana toimijana, joka tuottaa vuosittain markkinoille jopa satoja uusia lajikkeita. Yrityksen siirryttyä hiljattain Kuntecin omistukseen on toimintaa tarkoitus kehittää yhä monipuolisemmaksi.

Laajoja palvelukokonaisuuksia

Viime vuosina Kauppila on keskittynyt perusbisnekseen, eli taimistoon ja kukkien myyntiin. Uuden omistajan myötä tarjontaan halutaan nyt kuitenkin palauttaa laajat palvelukokonaisuudet kuten viherrakentaminen, -suunnittelu ja -huolto. Myös Skanssin kauppakeskuksesta löytyvää Kauppilan kukkakauppaa pyritään nostamaan esille entistä enemmän. Kotifloristien iloksi yritys puolestaan järjestää kuukausittain kasveihin liittyviä kursseja ja koulutuksia. – Iso tavoitetilamme on rakentaa Kauppilasta jälleen täyden palvelun puutarhakeskus. Olipa asiakkaan tarve mikä tahansa, tarvitsee hänen miettiä vain vanhaa kunnon Kauppilaa, linjaa myymäläpäällikkö Tommi Lammervo.

Tarina ja tuotteet esille

Pitkästä historiasta ja hyvistä asiakkuuksistaan huolimatta Kauppila haluaa nyt tulla entistä vahvemmin esille eri medioiden kautta ja toisaalta myös nuortua. – Emme saa tuudittautua liikaa siihen, että meidät tunnetaan. Tänä päivänä alalle tulee isoja globaaleja ketjuja ja myös marketit tuovat markkinoille omia valikoimiaan. Siksi meidän onkin tärkeää kirkastaa kaikille tuotteemme ja tarinamme, tuoda esille se, miksi me olemme täällä, Lammervo summaa.

Erikoisuuksien ohella Kauppilan vahvuus on panostaminen laatuun ja vastuullisuuteen. – Jollei ole tutustunut alaan, vertaa äkkiä vain hintoja, ja silloin menee metsään. Suurin merkitys on sillä, että tuote on laadukas ja voi pitkään hyvin. Laatu ja vastuullisuus lähtevät meillä jo yhteistyökumppaneiden valinnasta – myös heidän täytyy jakaa meidän arvomaailmamme, Lammervo sanoo.

Kasvit tuovat iloa ja energiaa

Viherrakentaminen tuntuu olevan nyt muodissa, ainakin jos mediaa ja etenkin television lukuisia puutarhaohjelmia on uskominen. Samaan aikaan ihmisillä on kuitenkin koko ajan taloudellisesti yhä tiukempaa, joten oma haasteensa on saada heidät satsaamaan myös kasveihin. – Kasvit tuovat viihtyvyyttä ja energiaa, mikä on varmasti tärkeää näinä aikoina. Kukka voi toimia jopa kodin kiintopisteenä ja tuoda tilaan väriä ja hengittämisen helppoutta. Oikein hoidettu piha puolestaan nostaa asunnon arvokkuutta, eikä ilmeen muuttumiseen lopulta vaadita aina paljon rahaa tai tekemistä, Lammervo summaa. – Me Kauppilassa seuraamme alaa jatkuvasti, joten pystymme tarjoamaan asiakkaille tuotteiden ja osaamisen ohella myös uusia tai jopa yllätyksellisiä ajatuksia ja ideoita, myymäläpäällikkö lupaa.