Kaivuu_300_CMYK

Täyden palvelun sähkö- ja LVI-talo

Tutustu yritykseen: www.turunsahkourakointi.fi

Turun Sähköurakointi Oy tarjoaa täyden palvelun sähköasennukset, LVI-asennukset, Kaivinkonepalvelut ja ilmalämpöpumput Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

Turun Sähköurakointi Oy on vuonna 2011 perustettu sähköasennusliike. Kaikki alkoi sähkötöistä, mutta jo muutaman vuoden sisällä yhtiön toiminta on laajentunut käsittämään myös LVI-asennukset sekä ilmalämpöpumppuasennukset. ”Toteutamme pienet ja suuret työt asiakkaan toivomalla tavalla niin yksityisille, yrityksille kuin julkisyhteisöille, Paavo Savolainen kertoo. Savolainen on yksi yhtiön kolmesta omistajasta ja hänen vastuullaan ovat sähköasennukset. Savolaisen lisäksi muita omistajia ovat Janne Peltola, jonka vastuualueena on lämmitys sekä Tero Tunkkari, jonka osaamisaluetta ovat LVI-työt.” Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme tarjota asiakkaalle aina parasta mahdollista palvelua,
Peltola lisää.

Yksi urakoitsija riittää

Turun Sähköurakoinnin etu on se, että asiakas saa kaiken saman katon alta. ”Näin asiakkaan ei tarvitse käyttää omassa projektissaan muita urakoitsijoita, oli sitten kyse sähkö- tai LVI-urakasta. Meiltä saa kaiken kattavaa palvelua – timanttiporaukset mukaan lukien. Meillä on myös oma kaivinkone ulkopuolisiin töihin. Kannattaa muistaa, että LVI-töihinkin sisältyy nykyisin paljon sähkötöitä, jotka voi saada yhdestä paikasta. Se tarkoittaa sitä, että pystymme aikatauluttamaan asiakkaan kokonaisprojektin todella tehokkaasti.”