Tehokasta kiinteistöhuoltoa

turuntehohuoltoSiistit porraskäytävät, kaunis piha ja ajankohtainen tekniikka tekevät kerrostaloasumisesta mielekästä ja helppoa. Hyvästä palvelusta ja erinomaisesta työnjäljestä tulisi olla halukas maksamaan, sillä halpa hinta johtaa usein tyytymättömyyteen. Tunnollisia yrityksiä tulisi tukea ja asiakkaana tulisi vaatia hyvää palvelua.

Kiinteistöhuollon maineikas toimija Turun Tehohuolto Oy palvelee kattavasti Turun asunto-osakeyhtiöitä. Toiminnan kivijalka on alusta asti ollut kiinteistöhuollossa ja siivouksessa, mutta suuren kysynnän myötä palvelutarjontaa on laajennettu. Saman katon alta löytyy tänään perinteisten palveluiden lisäksi sähkö- ja vaihtolavapalveluita, sekä trukkien ja koneiden huolto- ja korjauspalveluita. Toimitusjohtaja Miika Heinonen ja hallintojohtaja Sari Heinonen uskovat vahvasti nykyiseen toimintamalliinsa, sillä monipuolinen osaaminen yrityksen sisällä helpottaa töiden aikatauluttamista. Laajan erikoisosaamisen lisäksi yrityksellä on hyvä yhteistyöverkosto, joka koostuu putkimiehistä, saneerausliikkeistä ja kosteusvaurioihin erikoistuneista tekijöistä.

Koneiden huolto ja korjaus edustavat palveluiden uusinta linjausta ja on täysin erillään kiinteistöhuoltotoiminnasta. Ajatuksena oli huoltaa omat kiinteistöhuoltokoneet talon sisällä, jolloin Heinoset totesivat, että palveluita voisi samalla myydä ulos. Oma sähkömies on ollut siunaus yritykselle ja on työllistänyt sitä paljon. Oma tekijä on helppo saada kohteeseen saman tien ja asiakas on myös tyytyväinen ripeään palveluun.

Heinoset painottavat hyvän työn ja palvelun arvostamista. Usein hintoihin kiinnitetään liian paljon huomiota, jolloin palvelun laatu voi jäädä taka-alalle.

– On tärkeää, että ihmiset selvittävät mitä halvimmalla hinnalla saa. Kaikki yrittäjät harjoittavat toimintaa, joka tuottaa rahaa, joten halvin hinta ei voi olla yhtä kuin laadukkain palvelu. Jos haluaa maksaa vähemmän, on myös tingittävä jostain, Sari Heinonen kertoo.

Heinoset ovat panostaneet laatuun ja luotettavuuteen. Työt toteutetaan ilman turhia välikäsiä, joten asiakkaiden tilanteesta ollaan aina ajan tasalla. Hyvä maine on kasvanut hyvästä työnjäljestä ja työntekijät ovat mukautuneet teknisesti kehittyvään alaan kuitenkaan käsityön arvoa unohtamatta.turuntehohuolto2