rakennusliike_haapa-aho_solid_house_300_CMYK

Tekemisen ilo näkyy erinomaisessa työnjäljessä

Hyvin tehty katto voi olla huippukunnossa vielä sadan vuoden päästä, mutta huonosti toteutettu työ voi aiheuttaa kattovuoden jo kymmenen vuoden sisällä. Esimerkiksi puutteellinen tuuletus kattorakenteissa aiheuttaa kosteutta ja lahovaurioita, minkä takia myös uudet, 1990-luvulla asennetut katot voivat joutua täysremonttiin. Kosteus näkyy usein katon rajassa tai seinissä valumajälkinä, ja niissä tilanteissa on syytä reagoida nopeasti.

Rakennusliike Haapa-aho on kattorakenteiden erikoisosaaja, joka osaa auttaa kaikissa kattoon liittyvissä ongelmissa. Ammattimiehet tulevat paikan päälle tarkastamaan mahdolliset vahingot, kartoittavat korjaustarpeen ja antavat kirjallisen tarjouksen remontista. Kyseinen käynti ei maksa mitään eikä velvoita toimenpiteisiin, joten aina kannattaa soittaa, jos epäilee vahinkoa. Hyvin hoidettu katto on myös ilo silmälle ja nostaa kiinteistön arvoa, joten huolenpito ei mene hukkaan. Kyseessä on kuitenkin loppuelämän sijoitus.

Veikko Haapa-aho pyörittää kiinteistöjen ulkopuolisiin remontteihin erikoistunutta rakennusliikettä yhdessä veljiensä kanssa. Vuonna 2006 perustettu yritys on menestynyt hyvin ja asiakastyytyväisyys on huipussaan. – Kaikki tehdään asiakkaan ehdoilla, sillä jokainen asiakas on meille tärkeä. Toiminnassamme näkyy myös vahvasti aito tekemisen ilo, mistä olemme saaneet positiivista palautetta, Haapa-aho kertoo. Jatkuva kouluttautuminen ja kehitys yrityksen sisällä ovat tehneet työntekijöistä moniosaajia, joiden kädenjälki edustaa parasta laatua. Jokainen remontti tehdään kerralla kuntoon, jolloin asiakas voi nauttia tuloksesta koko loppuelämänsä.