Teräs- ja betonielementtien asennustyöt kohteeseen kuin kohteeseen

Elementtirunkojen asennustyöt edellyttävät ammattitaitoa työkohteiden monipuolisuuden takia. Vaatimustenmukaisen palvelun takaavat alan erikoisosaajat sekä pätevöitynyt työnjohto, joiden arki
koostuu asiakaskohtaisten tarpeiden tyydyttämisestä.

turunelementtiasennusTurun Elementtiasennus tekee rakennuksien runkoja asentamalla teräs- ja betonielementtejä, liimapuurunkoja sekä seinäpaneleita ja profiilipeltiä. He vaikuttavat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin palvellen niin isoja rakennusliikkeitä kuin pienempiä toimijoitakin.

Turun Elementtiasennus Oy:n vankasta osaamisesta kielivät vaikuttavat referenssit , kuten Serlachius-museo, suuret kauppakeskukset, toimistorakennukset sekä jalkapallo- ja urheiluhallit. Suomalaista osaamista on edustettu useassa maassa aina Japania myöten.

Toiminta keskittyy lähinnä uudisrakentamiseen mutta saaneraustöitä ei suinkaan suljeta pois. NCC Rakennus Oy:n tilaama Turun yliopiston työkohde luonnontieteiden talossa on merkittävä esimerkki Turun Elementtiasennuksen saneerausosaamisesta.

Työ opettaa tekijäänsä

20 vuoden yrittäjyys alalla on opettanut yhtä ja toista. Turun Elementtiasennus tunnetaankin ammattitaidostaan ja pitkästä kokemuksestaan. Yrityksen juuret juontavat jo toimitusjohtaja Jari Outisen isän Pertti Outisen toiminnasta alalla ja matkan varrella on ehtinyt perehtyä sekä työn haasteisiin että mahdollisuuksiin. Pätevät työntekijät ovatkin toiminnan voimavara. Yrityksen toimintaa on tarmokkaasti kehitetty trendien mukana eteenpäin, ja tällä hetkellä henkilökunnassa yhdistyvät kokeneiden konkareiden tieto että innokkaiden nuorten ideat. Kokonaisuus on toimiva ja pitää toiminnan ajan hermolla. Työmaiden kirjo on laaja ja ammattitaitoaan saa esitellä päivittäin vaihtuvissa tehtävissä. Pätevät työnjohtajat, pitkä kokemus ja ammattitaitoiset tekijät takaavat ensiluokkaisen lopputuloksen.